Na snímku Leoš Mareš Foto: © Foto: Nemám Jméno .../ @cz.sputniknews.com

Praha – Leoš Mareš se včera v ranních hodinách zachoval jako pravý chlap. Při cestě do práce zachraňoval lidský život, alespoň si to myslel. O sázce Leoše Mareše věděl pomalu celý národ. Celý měsíc musel jezdit pouze Trabantem, nic jiného nepřicházelo v úvahu. Jinak by přišel o své bílé Ferrari.

Celý měsíc se Mareš svým fanouškům předváděl na Instagramu a na svůj Trabant byl vlastně pyšný. Dnes jeho sázka končí, dnes se koná první ze dvou koncertů v O2 aréně v Praze.

VIDEO: Leoš Mareš prohrál sázku s Ferrari!

Leoš Mareš prohrál sázku s Ferrari! Muže za to Kazma. @zpravyextra.cz

Ale Leoš Mareš to „nezvládl“. Včera ráno se vydal do rádia, když po cestě přijel „k vážné dopravní nehodě“. Na místě spolujezdce seděl muž, který byl „zaklíněný“ kládou. Leoš si vzal telefon a domníval se, že telefonuje se záchrannou službou. Ta mu poradila, aby zkusil s vozem couvnout, čímž by muže zachránil. Mareš neváhal, nejspíš si na svoji sázku ani nevzpomněl. Šlo přece o lidský život!


ČTĚTE TAKÉ: DOKTOR OX ovládne vaši mysl!
Doktor Ox, muzikálová komedie, ve které konečně každý může milovat, koho chce. Milujte kohokoliv. Myslete si cokoliv. Dělejte si, co chcete! To jsou hlavní znaky muzikálové komedie DOKTOR OX. Tuto svobodu si však musí hrdinové tohoto díla nejdříve vybojovat!

Když couvnul, ze křoví se vynořil Kazma, který je svými pořady znám. A bylo po Ferrari…

Chování Mareše je potřeba ocenit! Neváhal a „zachránil“ lidský život. Mareš na svém Instagramu o celé věci své fanoušky informoval, bylo na něm vidět, že ho taková situace opravdu trápila. Ať už byl Kazmův úmysl všelijaký, byla to podpásovka.

Příspěvek sdílený (@leosmares),

Komentáře