Bronz vybojoval i náš Filip Gorol z Leonidas Gym Muay Thai Teplice. Foto: Ladislav Horejš

Praha / Dubí – Od 29. června do 7. července se v pražské Tip sport aréně konalo Mistrovství Evropy muaythai IFMA s All Star galavečerem, kde se představily hvězdy muaythai jako Buakaw nebo Superbon. ME se v Praze konalo vůbec poprvé v historii. Informoval o tom redakci serveru #zpravyextra.cz hlavní trenér Leonidas Gym Muay Thai Teplice Ladislav Horejš.

Na ME česká reprezentace vybojovala tři zlaté, dvě stříbrné a sedm bronzových medailí. 

Jeden bronz vybojoval i náš Filip Gorol, což je zatím u nás v Leonidas gym na tak prestižní soutěž největší úspěch. Boj to byl velice těžký, ve Filipovo váze byl Bulhar, Polák, Maďar, Litevec, Rakušák a Rus. Ten se pak stal i mistrem Evropy, když Filipa vyřadil v semifinále.

Při zahajovacím ceremoniálu dělalo 12 chlapců z našeho gymu vlajkonoše, a to jmenovitě Matěj Šimůnek, Šimon Verner, Alan Homič, Jiří Berec ml., Petr Vobořil ml., Josef Holoubek, David Prošek, Milan Gašparec, Kuba Vinduška, Štěpán Ponec, Richard Soukup, Tobiáš Studnička. Chlapci si nástup perfektně připravili a každý s vlajkou určitého státu představil reprezentanta,“ uvedl Ladislav Horejš.

Při organizaci ME velice pomáhali Tomáš Barták a David Štajnc, za což jim patří obrovský dík. „Další dobrovolníci, kteří vypomohli, byli Daniel Štajnc, Branislav Tomáš, Filip Gorol, Ivana Tomášová, Jiří Berec s a Petr Vobořil Grafstudio CZ, který operativně vytvářel potřebné samolepky na počkání, a nejen to. Obrovské poděkování patří C.M.T.A. a celému teamu v čele s prezidentem Petrem Ottichem a všem sponzorům,“ doplnil trenér dubského Leonidas gymu Ladislav Horejš.

VIDEO: Slavnostní zahájení European championship in muay thai Prague 2018

#ZpravyExtra.cz & BJ-ExtraMedia mediální partner Leonidas Gym Muay Thai Teplice <<

-red.

Komentáře
Předchozí článekŽeny bourají s mobilem v ruce dvakrát častěji, než-li muži
Další článekNa Václavském náměstí v Praze se uskutečnila demonstrace proti NATO
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.