CO CHYBĚLO HANCE REINDERS MAŠLÍKOVÉ K DOKONALÉ SPOKOJENOSTI? Foto: Klinika Esthé a archív Hanky Reinders Mašlíkové

Praha – Půvabná Hana Mašlíková má zdravého syna, perfektního manžela a v kariéře se jí daří. Jedna věc ji ovšem trápila, a proto musela na výměnu prsních implantátů a změnu velikost prsů. Stalo se tak vzhledem k její práci nebo jsou v tom jiné vážnější důvody? Byli jsme s Hankou v onen den, kdy operace proběhla a víme, jak to skutečně je!

V práci, kterou Hana Reinders Mašlíková vykonává, by mohlo být velké poprsí překážkou odvádějící pozornost. Avšak není tomu tak, protože Hanka je profesionál a vždy elegantní dámou. “Kvůli práci jsem operaci určitě nepodstoupila. Mé zvětšené poprsí mi v povolání moderátorky nijak neškodilo ani nevadilo. Nenosím odvážné nebo vyzývavé modely. Ráda působím seriózně, ne lacině a prvoplánově.” Tentokrát to skutečně byly především zdravotní důvody, které ji pod kudlu plastického chirurga Libora Kmenta dohnaly. “Není žádným tajemstvím, že jsem si před lety nechala zvětšit poprsí. Výměna byla nutná, protože se na sonu zjistilo, že jsou implantáty naprasklé a začínají měnit tvar. Bylo to tedy hlavně ze zdravotního hlediska” Moderátorka své poprsí tentokrát nezvětšovala, jak by se možná mohlo očekávat, ale zvolila menší velikost. Zajímalo nás, zda její manžel, profesionální bojovníkAndré Reinders, nebude zklamaný. Nicméně  jako správnému gentlemanovi mu jde hlavně o zdraví své ženy. “Implantáty se musí vyměnit a při té příležitosti tedy zvolíme menší velikost. Mému manželovi jde v první řadě o mé zdraví. Nebral si mě a není se mnou kvůli velikosti ňader.

FOTOGALERIE: CO CHYBĚLO HANCE REINDERS MAŠLÍKOVÉ K DOKONALÉ SPOKOJENOSTI?

Vzhledem k poškození implantátů bylo Hance Reinders Mašlíkové doporučeno po narození prvního miminka nekojit. Dala jednoznačně na doporučení lékaře a možná si tuto činnost plně užije u svého dalšího miminka. Nad dalším potomkem ovšem manželé prozatím neuvažují.

Vždy usměvavá Hanka zákrok podstoupila na klinice plastické chirurgie Esthé a vybrala si jednoho z tamních profesionálů, který už operoval velkou řadu dalších celebrit. “Výběr dobré kliniky a lékaře je to nejdůležitější! Myslím si, že bohužel přesně to jsem před 11 lety podcenila a proto jsem si na tom tentokrát dala opravdu záležet. Načítala jsem recenze na lékaře, byla na několika konzultacích u různých odborníků a nakonec vybrala jednoho z nejlepších a nejzkušenějších a tím je pro mě MUDr. Libor Kment a klinika Esthé, ten mně ještě doporučil implantáty Mentor, které již budu mít v klidu doživotně.

Jak už tedy víme, Hanka nemá rozhodně žádný mindrák a nebyl to důvod operace. Je však mnoho žen, které nejsou se svým vzhledem spokojené či mají malá nebo nevzhledná prsa. Hanka pro ně má jednoduchý a pravdivý vzkaz. “Nechci nikomu nic radit, ačkoli mi měsíčně píšou desítky žen o rady právě ohledně zvětšení poprsí. Tohle si každá žena musí vyřešit sama v sobě, případně poprosit o radu nejbližší a hlavně jít na konzultaci, kde jí operaci dobrý lékař buď doporučí či naopak vyvrátí. Podotýkám, že to musí být opravdu rozumný a zkušený plastický chirurg, kterému půjde v první řadě o pacientku a ne o peníze.”

Sympatická kráska má kromě práce moderátorky i další povinnosti. Jak zvládá skloubit maminkovské povinnosti, péči o pejsky, cvičení a k tomu se věnovat manželovi? “Je to náročnější, to zná každá mamina, ale dá se to samozřejmě zvládnout. Mám jen jedno dítě a moc hodné dítě, takže si nemám na co stěžovat. Navíc mám skvělé rodiče, kteří nám malého případně pohlídají a i manžel je skvělým otcem a pomáhá.” Zdá se, že Hanka má svůj život pod kontrolou a je šťastná. Po tomto operačním zásahu však jistě bude potřebovat i další pomocnou ruku. ”Po operaci budu s Andreaskem u rodičů, takže budu neustále s malým, ale zároveň mi maminka s péčí pomůže.

Již zmiňovaný plastický chirurg, MUDr. Libor Kment, nám prozradil rozdíl mezi známými osobnostmi a těmi, kteří nejsou běžně vidět na titulcích časopisů. “Je to jako s jinými lidmi. Někdo je velice milý, vděčný, ukázněný. Je pravda, že velká část celebrit patří mezi neposlušné pacienty, asi vzhledem k velkému vytížení nechodí pravidelně na kontroly a domluva je někdy náročnější.“ Byli jsme také zvědaví, zda jsou zákroky, které ho baví a které jsou naopak rutinou. „Velice mě baví veškeré operace prsů a velmi rád operuji nosy. Velkou rutinou je asi pro každého plastického chirurga operace očních víček. Všichni jich děláme obrovské množství a určitě je to nejrutinnější estetický zákrok. Na druhou stranu každý člověk je jiný a tak i každá operace je tak trochu jiná.


ČTĚTE TAKÉ: Pavel Šporcl kouří v baru! Je to vůbec možné?
Houslista Pavel Šporcl je požitkář a tak se rozhodl své 45. narozeniny oslavit ve velkolepém stylu pravých anglických gentlemanů v prestižním pražském baru Cohiba Atmosphere, který je součástí oblíbeného kubánského podniku La Bodeguita del Medio. 

Některé ženy si svá ňadra nechávají upravovat kvůli svým partnerům. Je to v pořádku? „Myslím, že v dnešní době to dělají ženy převážně kvůli sobě. Doba je taková, že se lidé o sebe starají do vysokého věku, záleží jim na tom, jak vypadají, chtějí se cítit dobře. Samozřejmě přichází i ženy, které chtějí operaci proto, že si to přeje jejich partner. Tak by to ale nemělo být a operaci jim pak rozmlouvám.“

Hanka Reinders Mašlíková je rozhodně v dobrých rukou a my jí přejeme rychlou rekonvalescenci.

jh, (red.)

Komentáře