Čtyři jednotky zasahují v Dolních Loučkách, ve směru na Kaly, u požáru autobusu. Foto: HZS Jihomoravského kra­je

Dolní Loučky – Čtyři jednotky zasahovaly v neděli 13. května v odpoledních hodinách u nahlášeného požáru autobusu v Dolních Loučkách, ve směru na Kaly. V době příjezdu jednotek byl ve třetí fázi, na likvidaci byly nasazeny čtyři vodní proudy. Uvedl k požáru tiskový mluvčí jihomoravských hasičů David Jirouš.

Během požáru se nikdo nezranil, hasiči dětem poskytli ochranné nápoje a pomohli jim s přeložením nepoškozených zavazadel do náhradního autobusu,“ doplnil k požáru krajský mluvčí hasičů.


ČTĚTE TAKÉ: Velké hasičské cvičení na zámku Jezeří na Mostecku. V akci byly všechny složky IZS i vrtulník
V neděli 13. května, od deváté hodiny ranní probíhalo velké hasičské cvičení státních, podnikových i dobrovolných jednotek hasičů, přímo na státním zámku Jezeří na Mostecku. 

jb, (red.)

Komentáře
Předchozí článekVIDEO: Strážníci v Brně znovu využili defibrilátor, zachraňovali život šedesátiletému muži
Další článekJaškin: Vždycky budu Rus, i když hraju za Čechy
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.