Dopravní policisté u nehody, ilustrační foto. Autor: archiv redakce #Udalosti112.cz / J.B. (2014)

Liberec – K vážné dopravní nehodě, při které osobní automobil srazil ve čtvrtek 26. července teprve desetiletou dívenku došlo v Mníšku u Liberce v Novoveské ulici, nedaleko křižovatky se silnicí I/13, krátce před půl dvanáctou. K nehodě okamžitě zamířili záchranné složky. Okolnosti nehody policie nyní prošetřuje, uvedla k nehodě krajská mluvčí policie Vlasta Suchánková.

V tuto chvíli není zřejmé, za jakých okolností ke sražení nezletilé dívky došlo,“ uvedla mluvčí policie. Řidička auta ale podle ní od nehody neujela. Okolnosti nehody jsou nyní, v šetření dopravních policistů.


ČTĚTE TAKÉ: Severočeským Mostem otřásly v odstupu jednoho týdne dvě tragédie, při kterých se topily malé děti
V severočeském Mostě došlo v odstupu jednoho týdne, ke dvě závažným událostem, při kterých se topily malé děti a zemřel dospělý muž. K obou tragédiím došlo v areálu Benedikt v Mostě. 

K nehodě se krátce vyjádřil také krajský mluvčí liberecké záchranky Michael Georgiev s tím, že dívka je nyní ve vážném stavu.

S těžkým poraněním jsme ji letecky transportovali do Prahy, na Traumacentrum nemocnice Motol,“ doplnil mluvčí záchranářů.

Bližší informace s ohledem na věk dítěte redakce zveřejňovat nebude.

-jb, (red.)

Komentáře