Reprezentanti z Dubí jedou na letište, kde se setkají s ostatními reprezentanty a prezidentem Petr Ottich kde společně letíme na Mistrovství světa muaythai v Thajském Bangkoku. Foto: Leónidás Gym - Muay Thai Teplice

Dubí – (PR)Teplický sportovní klub Leonidas Gym MuayThai, aktuálně v těchto dnech, je na mezinárodním Mistrovství světa muaythai v Thajském Bangkoku. Mladí čeští závodníci mají tak možnost poznat svět odkud pochází jejich sport a vzájemně si zatrénovat s Thajskými mistry v oboru. Nejde, ovšem jen o vzájemné trénování, ale především o umístění se na horních příčkách samotného mistrovství. 

Českou reprezentaci do Bangkoku doprovodili mimo jiné i hlavní trenér dubského Leonidas Gymu  a spolu s ním i President Petr Ottich a další členové českého týmu.

@zpravyextra.cz | Leonidas gym


PSALI JSME: Dubský klub Leonidas gym přivezl zlaté Mongkony mezinárodního poháru České republiky
V sobotu 24. března se konal mezinárodní turnaj o zlatý Mongkon města Rokycany pořádaný C.M.T.A a klubem Tik Tak v Rokycanech. Náš klub Leonidas Gym Muay Thai vyslal do boje velký počet zápasníků, a to 12 dětí, které v pyramidách usilovaly o post nejvyšší. 

Dubský klub Leónidás Gym, jehož jedním z hlavních partnerů je firma #grafstudio.cz Petra Vobořila, nezahálí ani zde v Čechách.

Na půdě tělocvičny Leónidás Gymu, aktuálně denně probíhají soustředění a soukromé tréninky thajského boxu.

Dveře Leónidás Gymu jsou otevřeny úplně všem a to bez rozdílu věku. „Zatrénovat si mohou přijít, jak mladí sportovci, teenageři tak třeba i senioři,“ jak sdělil naší redakci Petr Vobořil z reklamní agentury #grafstudio.cz, který sám ve svém volnu aktivně trénuje tento úžasný sport.

FOTO A VIDEO GALERIE: Soukromé tréninky v dubském Leónidás Gymu…

Budete -li mít zájem se přijít nezávazně podívat či si rovnou dát soukromý trénink, není nic jednodužšího, než li kontaktovat hlavního trenéra Ladislava Horejše na e-mail: [email protected]  nebo telefonicky na čísle + 385.

-red.,(jb)

Komentáře