Jeden drink nestačí. Pijí tak, až si nic nepamatují! Foto: La Bodeguita del Medio

Praha – Léto je plné divokých večírků a jedním z těch nezapomenutelných byl i mejdan v kubánském klubu La Bodeguita del Medio, který oslavil své 16. narozeniny. Občanský průkaz už rok sice má, ovšem za všechny úspěšné roky provozu si zaslouží pořádnou oslavu! Kubánskou hudbu, drinky a večer plný zábavy si nenechaly ujít slavné osobnosti jako Veronika Arichteva, Martina Pártlová, Nikol Štíbrová, Jitka Asterová, Zuzana Belohorcová, Nikola Buranská, Jan Kalousek, Monika Leová, Iva Uchytilová, Marian Vojtko a Osmany Laffita. Celým večerem provázela Mahulena Bočanová.

Narozeniny podnik oslavil ve velkolepém stylu pravé kubánské párty. Mahulena Bočanová si moderování večera užívala a nebylo to v Bodeguitě poprvé. „Majitelé jsou jedni z mých nejbližších přátel. Společně nejen spolupracujeme, ale i trávíme volný čas. Moderovala jsem otvíračku před těmi 16 lety a s Leošem Marešem i oslavu 10 let. Jdu v podstatě domů.“ Že pohromadě tráví hodně času je zřejmé i z toho, že každoročně tato parta odletí na Kubu a majitelé si tak přivezou skvělé zážitky a novou inspiraci, kam provozovnu přínosně posunout.

FOTOGALERIE: Jeden drink nestačí. Pijí tak, až si nic nepamatují!

Mahulena s oblibou v tomto baru zakončuje i náročné dny. „Je to pro mě jediné místo, kam chodím, když jdu večer na drink. V Bodeguitě mám kamarády a je mi tam dobře.“ Nejraději si pak herečka objedná nějaký tmavý drink, protože jak sama řekla: „Mám ráda čokoládové drinky, rum s kolou. Vše, co je tmavé.“ Když se pije alkohol, může přijít i pořádný bolehlav. Zažila ho i Mahulena Bočanová? „Pořádnou kocovinu jsem zažila, když jsem dokojila Márinku. Šla jsem tehdy po delší době do baru a druhý den jsem myslela, že umřu.“

Program večera byl pestrý. Skladby z klasiky, rocku i popu v moderních úpravách zahrálo smyčcové trio Markéta, Hana a Iris, neboli INFLAGRANTI. Podnik dokázala ovládnout i exotická taneční skupina Tradición. Zpěvem zaujala nejznámější kubánská zpěvačka Haila a po ní přišel odvaz v podání skupiny F-CUBA, ta se proslavila songem s Darou Rollins. Boky se v ten moment pohupovaly všem přítomným, včetně Jitky Asterové, která kubánskou živelnost zbožňuje. „Sama jsem hodně energický člověk. V jejich společnosti musím stále tančit a popíjet.“ Naopak od Mahuleny si Jitka libuje v bílých drincích. „Miluji koktejly Caipirinha, Caipiroska a nejvíce Piňa Coladu.“ Jedno mají herečky společné. Obě se umí pořádně odvázat. „Musím říct, že je jen málo oslav, ze kterých si něco pamatuji. Dokonce na jedné si ani nepamatuji, že jsem tam byla.“ Snad si z tohoto večírku Jitka bude pamatovat vše.

Zdraví a skvělou budoucnost přáli k narozeninám majitelé klubu a všichni přítomní i České Miss Earth 2014, Nikole Buranské. Mezi gratulanty byla i Monika Leová, která se před pár dny provdala a s manželem na párty zářili jako dvě hrdličky!

Slunečné Miami na krátký čas opustila moderátorka Zuzana Belohorcová, a také ona se se svým manželem vydala na drink do pražského kubánského klubu. Účastí na této akci tak mohla porovnat, zda umí stejně pařit v Malé Havaně (Little Havana), která je součástí právě Miami.

Muzikál Mefisto LIVE


SHOWeXTRA: Korejci zbožňují ďábla Mefista!
O popularitě české muzikálové scény svědčí i fakt, že o tuzemská představení je zájem nejen u nás, ale také v zahraničí. Příběh o lásce s nádechem mystiky dostal pozvánku na prestižní muzikálový festival v korejském Daegu. 

Do klubu zavítal i uznávaný plastický chirurg, Ondřej Měšťák. „K Bodeguitě patří dobré jídlo i pití a při kubánské hudbě se nejlépe relaxuje.  Po náročné směně sem rád zajdu, vždyť to mám z kliniky kousek,“ prozradil.

Oslava probíhala v přízemí podniku, a kdo dostal chuť na pravý kubánský doutník, přesunul se do baru Cohiba Atmosphere v 1. patře.

jh, (red.)

Komentáře