Zpěvák Lukáš Randák si ke kulatinám nadělil koncert na Hluboké! Foto: archvi Lukáše Randáka

Praha – Již tuto neděli se na pohádkové zámku Hluboká nad Vltavou uskuteční narozeninový koncert zpěváka a muzikálového herce Lukáše Randáka. Českobudějovický herec, který účinkuje v řadě hrách a muzikálech po celé republice, včetně Prahy, si k oslavě svého jubilea pozval řadu zajímavých hostů. 

Zpěvák Lukáš Randák si ke kulatinám nadělil koncert na Hluboké! Foto: archiv Lukáše Randáka

S Lukášem Randák, kterého zdobí krásný, silný a čistý hlas, až se mnozí, kteří jen třeba slyší a vidí poprvé diví, vystoupí například Michaela Gemrotová,  Michaela Nosková, Elis Ochmanová, Zuzana Benešová, Andrea Holá, nebo Lucie Vítovcová.

Během mého koncertu zazní známé melodie jak z filmu, tak z oblasti populární hudby. A v závěru  přijde jedna swingová pecka a hudební poděkování skladateli Zdeňku Bartákovi,” prozradil zpěvák, který hrál a hraje v řadě známých dílech, včetně Roma a Julie již zmíněného Zdeňka Bartáka nebo Plesu upírů Františka Janečka.


ČTĚTE TAKÉ: Kamila Hübsch: Na Ivetu Bartošovou si nehraju!
Kamila Hübsch (34), ač se to nezdá, je českým i slovenským showbyznysem poměrně hodně ošlehaná. Není jen zpěvačkou, ale i herečkou a moderátorkou. Nejvíce se jí lidé spojují s písničkami Ivety Bartošové, které sice prezentuje, ale sama má přitom vlastní repertoár na který hodně sází. Vydala třetí CD a chystá i další zajímavé projekty.

Celý koncert na romantické Hluboké bude za doprovodu živé kapely a ženského smyčcového kvarteta. „Chci si to opravdu užít. Doufám, že nám vyjde počasí. Velmi se na všechny kolegyně a kolegy těším a hlavně na diváky a hosty. Mám samozřejmě trému, ale kdo ji v takové chvíli nemá.  Je to pro mne tak trochu splněný sen mít vlastní koncert a k tomu na tomto úžasném zámku, v mých rodných jižních Čechách,” dodal Lukáš Randák.

-rk, (red.)

Komentáře
  • TAGY
  • kultura
  • Lukáš Randák
  • muzikál
Předchozí článekDalší budova v pavilonu chirurgických oborů nemocnice v Třebíči zahájí nový provoz
Další článekV Havířově se muž zřítil z okna domu, v kritickém stavu ho do nemocnice přepravil vrtulník
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.