i-pátrání
Na snímku pohřešovaný třináctiletý Robert K. z Chebska. Foto: POLICIE ČR

Cheb – Policie České republiky neustále pátrá po 13letém chlapci z Hranic u Chebu, který je asi 150 cm vysoké štíhlé postavy. Má hnědé delší vlasy a hnědé oči. Na nezvěstného chlapce bylo vyhlášeno celostátní pátrání o kterém informovala chebská policejní mluvčí
Soňa Hergezelová.

Robert K. (13) odešel dne 19. října letošního roku ze svého bydliště do školy v Aši, poté se měl vrátit domů, kde nechal školní aktovku, převlékl se a odešel neznámo kam. Od té doby se nevrátil zpátky domů. Na sobě měl šedé nebo béžové tepláky, šedou bundu a barevné boty,“ upřesnila policejní mluvčí.

V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu,“ doplnila mluvčí Chebské policie.

i-pátrání
Na snímku pohřešovaný třináctiletý Robert K. z Chebska. Foto: POLICIE ČR

Pozn. redakce: Bližší informace o pohřešovaném chlapci naleznete ZDE. Pokud nebude tato policejní databáze již aktivní, tak byl chlapec nalezen a pátrání bylo policisty ukončeno. Zatím se tak, bohužel nestalo.

-sim, (red.)
i-pátrání

Komentáře
Předchozí článekNa středních školách startují dny otevřených dveří. Proč je nevynechat?
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.