Kosmetika a kosmetické výrobky z řady Lilien. Autor: www.unioncosmetic.cz

Praha – Česká firma Union Cosmetic, výrobce kosmetiky nabízí několik osvěžujících novinek určených speciálně pro ženy, muže i děti. Vybrat si může opravdu každý, a navíc za velmi rozumnou cenu. Hedvábně jemná pokožka díky tělovému scrubu.

Pokud se dobře staráme o svou pokožku, většinou se odvděčí mladším vzhledem nebo hebkostí. Ke kýženému výsledku může dopomoci i novinka z řady přírodní kosmetiky Naturalis – cukrový tělový scrub.

Přípravek díky přírodním krystalům jemně namasíruje pokožku a pečlivě odstraní odumřelé kožní buňky. Scrub obsahuje vitamín E, slunečnicový a olivový olej, které dokonale zvláční pokožku a zanechá ji hedvábně jemnou. Vybrat si můžete z několika variant – Cranberry, Orange & Cinnamon & Star anise, Lime & Mint a Ginger.

Aby tělo nebolelo…

S pocitem těžkých nohou, nebo dokonce s bolestí zad se alespoň jednou za čas potýká mnoho z nás. K zmírnění těchto nepříjemných pocitů mohou pomoci i masáže ve spojení s kvalitními přípravky, například z řady přírodní kosmetiky Naturalis. Lehce roztíratelná masážní emulze s kaštanem a kostivalem je určena především k masáži pokožky unavených nohou třeba po celodenním stání. Masážní přípravek s mentolem a mátou je díky svému chladivému účinku vhodný pro všechny druhy sportovních a kondičních masáží a přináší pocit uvolnění, svěžesti a úlevy. Oproti tomu masážní emulze s konopím a chilli vyvoválá hřejivý efekt, a je tak optimálním pomocníkem pro sportovce a všechny s aktivním životním stylem.

Víme, jak dětem zpříjemnit koupel

Ne všechny děti považují koupel za tu nejlepší formu zábavy.

My ale víme, co dělat, aby se voda stala jejich spojencem. Speciálně pro ně vyvinula česká kosmetická firma Union Cosmetic pěnové kapsle do koupele z řady Lilien. Kapsle s velmi příjemnou ovocnou vůní (limetka, pomeranč, jahoda) vy vytvoří dostatečné množství pěny, takže si děti každodenní očistný rituál opravdu zamilují. Stačí jen vhodit pěnovou kapsli do vany pod tekoucí proud teplé vody a bohatá voňavá pěna je připravena.

Speciální řada sprchových šamponů pro muže

Péče o pleť, pokožku a příjemná vůně jsou každodenní nezbytností nejen pro ženy, ale zjevně i pro čím dál větší počet mužů.

Na to reaguje také český výrobce kvalitní kosmetiky Union Cosmetic se svou řadou sprchových šampónů pro muže Lilien for Men. Sprchové šampony obsahují (dle konkrétní varianty) např. L-Carnitin, mentol a panthenol a další povzbuzující a regenerační složky. Charakterizují je také elegantní a nevtíravé vůně – např. santalového dřeva. V nabídce jsou také varianty pro fanoušky hokejových týmů – třeba s logem HC Kometa Brno, Rytíři Kladno, HC Olomouc, HC Sparta Praha a mnoha dalších.

Sprchové gely pro pocit uvolnění a relaxace

Jemné sprchové gely v tubě dokonale myjí, zajišťují hydrataci celého těla a přinášejí nevšední zážitky při sprchování. Vy si pak můžete užívat příjemnou a dlouhotrvající vůni. Stačí si jen vybrat některou z úžasných variant – Orange & Cinnamon & Star Anise (pomeranč, skořice, anýz), Lime & Mint (limetka a máta), Ginger (zázvor) a Cranberry (brusinka). To vše v moderním balení, které je přímo ideální na cestování.

TIP REDAKCE: 

PSALI JSME: Doplňky stravy – jak je vybírat a na co si dávat pozor

Zdroj: Mariana Pohlová
Protext (ČTK)

Komentáře