Fotbal-live, ilustrační foto. Autor: PixaBay

ČR – Včera 27. května skončila sezóna fotbalistům z ePojisteni.cz ligy, dnes skončila pro fotbalisty z Fotbalové národní ligy. Kdo nakonec postoupil a sestoupil?

Společně s týmem Olomouce postupuje do ePojisteny.cz ligy tým Ostravy.

Dnes, pokud chtěl mít jistý postup do vyšší soutěže, musel porazit na domácí půdě tým Znojma. To se Ostravě podařilo. V prvním poločase dal Martin Sus dva góly, v druhém přidal jeden Štefan Pekár a konečný stav byl tedy 3:0. Opava, která bojovala s Ostravou o postup, sice porazila první tým ligy – Sigmu Olomouc dva nula, ale to jí bylo po už dřív zmíněné výhře Ostravy k ničemu.

Hráči Frýdku Místku aktuálně nebudou moc šťastní. Sestupují totiž di nižší soutěže. O udržení bojovali s týmy Sokolova a Vítkovic. Avšak Sokolov i Vítkovice v posledním kole vyhrály, což se Frýdku Místku na půdě Ústí nad Labem nepovedlo. Ústecký tým ho porazil 1:0 a tak se Frýdek Místek dostal na sestupovou pozici společně s Prostějovem. Kdo tyto dva týmy nahradí, se dozvíme nejpozději 18. června, kdy se hraje poslední kolo ČFL.

Zatím to ale vypadá na královehradecký tým Olympia HK a tým Uničova.

ČTĚTE TAKÉ: Slavia slaví titul, Evropskou ligu si zahraje Mladá Boleslav

Autor: Jakub Kohout,
redakce

Komentáře
  • TAGY
  • fotbalová liga
  • sport
Předchozí článekOpilá řidička bourala na Jihlavsku a to hned dvakrát!
Další článekDorostenci ze Střekova odehráli poslední domácí utkání téhle sezóny
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.