Nehoda v areálu chebské nemocnice. Osobní automobil skončil ve zdi budovy nemocnice. Foto: HZS Karlovarského kraje

Cheb – Přímo v areálu chebské nemocnice u vchodu do hlavní budovy došlo, ke kuriózní nehodě osobního automobilu, které sjelo z nájezdu a skončilo zadní částí „zapasované“ v budově nemocnice. Zasahovali hasiči i policisté.

K nehodě dle došlo v ranních hodinách, v pondělí 28. května. Na místo byla přivolána policie a také jednotka chebských profesionálních hasičů, která havarovaný automobil vyprostila zpět na komunikaci.

Nehoda v areálu chebské nemocnice. Osobní automobil skončil, ve zdi budovy nemocnice. Foto: HZS Karlovarského kraje

Nehoda se obešla bez zranění osob, nicméně tuto událost si nenechaly ujít desítky zaměstnanců nemocnice, kteří přihlíželi zásahu hasičů, kteří automobil vyprošťovali zpět na zpevněnou komunikaci.


ČTĚTE TAKÉ: Chebsko postihlo nejsilnější zemětřesení za několik let. Epicentrum bylo v Lubech
Zemětřesení na Chebsku, není v tomto regionu ničím neobvyklým. Na menší otřesy jsou obyvatelé chebské pánve zvyklý. Zemětřesný roj na Chebsku, který lidé začali obecně registrovat zhruba, již před 14.dny, zatím neoslabuje. Naopak, otřesy sílí!

K nehodě se naší redakci aktuálně vyjádřila jedna ze zaměstnankyň nemocnice s tím, že v chebské nemocnici pracuji, již řadu let, ale toto nepamatuji. „Pravděpodobně si majitel vozidla chtěl zajet k hlavnímu vchodu a poté, co vystoupil z vozidla jej nezabrzdil a automobil začal couvat, až sjel z nájezdu a naboural do budovy nemocnice,“ sdělila. „Snad se nikomu nic nestalo…“ doplnila námi oslovená zaměstnankyně nemocnice.

jb, (red.)

Komentáře