Oficiální náborový letáček. Autor: Leonidas gym Muay Thai Teplice

Dubí – Ve dnech 14 a 21. září od 18:00 hodin v Tovární 51 Dubí pořádá Leonidas gym Muay Thai Teplice vedený pod C.M.T.A. nábor nových členů spojený s ukázkami tohoto bojového umění.

„Na další náborovou akci bychom Vás pozvali 16. září do Olympia centra Srbice, kde se bude konat akce Sportovní Fesťáček, kde se náš klub bude také prezentovat. Těšit se můžete na mladé teplické šampionky jako jsou Tomáš Barták, Šimon Verner, Branislav Tomáš, asistent trenéra David Štajnc a další. Celou ukázkou Vás provede trenér C.M.T.A. , který je hlavním trenérem v Leonidas gym Teplice,“ dodává trenér dubských bojovníků Ladislav Horejš.

Bojovníci z dubského Leonidas gym jsou na táboře v Lubenci

Autor: Hoza Vraný

Komentáře
  • TAGY
  • bojovníci
  • zápas
Předchozí článekSPORT: Oblíbená soutěž The Most Challenge má nového vedoucího
Další článek
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.