Sanitka záchranné služby, ilustrační foto. Autor: archiv web Události112.cz / J.B.

Lom u Mostu – V úterý 31. července, v odpoledních hodinách došlo v obci Lom u Mostu na severu Čech k vážné dopravní nehodě, při které se čelně střetl řidič motocyklu s linkovým autobusem. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky IZS. K misi byl vyslán také ústecký záchranářský vrtulník.

Podle aktuálních informací krajské redakce serveru #zpravyextra.cz došlo k nehodě na Náměstí republiky v Lomu u Mostu. Řidič terénního motocyklu pravděpodobně předjížděl a při předjíždějícím manévru se čelně střetl s linkovým autobusem. Motorkář při střetu utrpěl vážná zranění.

Na místě nehody zasahovala pozemní posádka záchranné služby, následně i s přivolaným vrtulníkem ústecké letecké záchranky. Zasahující záchranáři zraněnému motorkáři na místě poskytli odbornou, přednemocniční péči a následně jej přepravili v šetrném stavu na urgentní příjem nemocnice.

Vedle záchranářů na místě nehody zasahovala také jednotka profesionálních hasičů z nedalekého Litvínova, která na místě pomáhala zdravotníkům s ošetřením a transportem zraněného motorkáře a následně provedla také protipožární opatření, a zabránění úniku dalších provozních kapali u havarovaného motocyklu.


PSALI JSME – Z MOSTECKA: Severočeským Mostem otřásly v odstupu jednoho týdne dvě tragédie, při kterých se topily malé děti
V severočeském Mostě došlo v odstupu jednoho týdne, ke dvě závažným událostem, při kterých se topily malé děti a zemřel dospělý muž. K obou tragédiím došlo v areálu Benedikt v Mostě. 

Doprava byla po dobu zásahu záchranných složek na místě události omezena a řízena policisty. Okolnosti nehody jsou nyní, v šetření mostecké dopravní policie.

-jb (red.)

Komentáře