Sdílejte
Na Brněnsku zasahovali hasiči u smrtelné nehody, jeden z řidičů na místě zemřel. Autor: HZS Jihomoravského kraje

Brněnsko – Na okresní silnici mezi obcemi Neslovice a Tetčice na Brněnsku se 14. prosince, čelně střetla dvě osobní vozidla. Silnice byla přes tři hodiny zcela uzavřená. Na místě nehody zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému. Nehoda si vyžádala lidský život. O tragické nehodě informoval krajský mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

K nehodě vyjely, krátce před 14. hodinou složky záchranného systému (IZS). Na místě museli profesionální hasiči vyprostit oba řidiče. Při tom využili i hydraulické vyprošťovací zařízení,“ sdělil mluvčí hasičů.

U nehody přistál také vrtulník Letecké záchranné služby. Přes veškeré nasazení zasahujících záchranářů jeden z řidičů svým zraněním na místě podlehl.


Z DOPRAVY: 11 osob, z toho 8 dětí se zranilo při vážné nehodě autobusu v Novém Městě u Chlumce nad Cidlinou


Hasiči zajistili místo nehody proti požáru a provedli úklid silnice. Kolem 18. hodiny se vrátili zpět na svou základnu,“ doplnil k nehodě mluvčí hasičů.

Příčiny této tragické dopravní nehody jsou v šetření Policie ČR.

g suite cleverity.cz-jb

Komentáře
Sdílejte
Předchozí článek11 osob, z toho 8 dětí se zranilo při vážné nehodě autobusu v Novém Městě u Chlumce nad Cidlinou
Další článekSedm ministryň a ministrů nové vlády uvedl do úřadů Premiér Andrej Babiš
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.