Sdílejte
Ilustrační foto. Autor: cshdd.cz, official

Česko – Do rozbalování dárků pod stromečkem zbývá už jen pár dní. Pokud ještě nemáte všechny dárky vybrány, pomůžeme vám. Tyto tipy se budou hodit především pro obdarování dětí a mužů, není však vyloučeno, že nepotěší i dívku či ženu, která tráví svůj volný čas u počítače či herní konzole. Které jsou ty nejlepší dárky pro herní nadšence?

Herní židle

Většina hráčů u PC nebo herní konzole prosedí hodiny a hodiny. Proto je ergonomické křeslo nutností. Tímto dárkem zajistíte obdarovanému pohodlí, ale i to, že se v brzkém věku vyvaruje problémům se zády. A pokud už bolesti zad nastaly, je nejvyšší čas takové herní křeslo pořídit a zachránit co se dá.

Ve výběru vás nenecháme na holičkách. Oblíbenou značkou velké části herních nadšenců je Arizzo. Jedná se o švédskou společnost, která si zakládá na kvalitě. Pří hledání vhodného produktu si dejte pozor, zda má křeslo silné polstrování sedáku a opěrek zad a paží. Nutný je rovněž ergonomický design a sklopná opěrka.

Sluchátka s mikrofonem

Pokud vidíte, že vaše dítě při hraní her používá sluchátka s mikrofonem, tak nejspíše tráví čas u jedné z online multiplayer her. To znamená, že se s dalšími hráči domlouvá na daném postupu ve hře nebo se prostě jen hecují při hraní sportovní hry, kde jsou si soupeři. Chcete mu tento zážitek ještě více zintenzivnit? Pořiďte mu jako dárek kvalitní sluchátka s mikrofonem.

Opět si při výběru příliš nezapotíte, protože jsme vám k ruce. Které vybrat? Chybu určitě neuděláte, jestliže koupíte sluchátka s mikrofonem značky HyperX. Jedná se o produkty pro náročnější hráče, kteří zvuk při hraní berou jako podstatnou část. Přidáme rovnou tip i na konkrétní produkt – HyperX Cloud Headset.

Předplatné Playstation Plus

Ideální dárek pro fandy Playstationu? Jednoznačně předplatné PS Plus. Ve zkratce – po zaplacení předplatného získá obdarovaný členství, díky kterému se může zapojit do hraní online multiplayer her. Soupeřit a poměřit síly tak může s reálnými hráči po celém světě. Jako další bonusy potěší hry zdarma a výrazné slevy na další herní tituly či příslušenství.

Na kolik taková “sranda” vyjde? To záleží na daném období předplatného. Vybrat je možné ze 3 druhu členství.

  • Předplatné na 1 měsíc – 210 Kč
  • Předplatné na 3 měsíce – 650 Kč
  • Předplatné na 12 měsíců – 1 560 Kč

Sami vidíte, že nejlepší a nejvýhodnější možností je předplatit Playstation Plus na celý jeden rok.

Ovladače pro herní konzole

Proč kupovat ovladač pro některou z herních konzolí? A zvlášť když ten jeden, který máte doma, tak v pořádku funguje?

Nic není donekonečna. Ovladač se může kdykoliv rozbít a bude potřeba nový. A tak není na škodu mít jeden do zásoby. Tento důvod je zcela praktický a řekněme spíše do budoucna.

Dalším bodem je design ovladače. Možná ani ten, koho chcete obdarovat neví, že na Playstation 4 i Xbox One existují různě barevně sladěné ovladače. Jakmile se trefíte do barvy, určitě tímto designovým kouskem uděláte spousty radosti.

Tím opravdovým a hlavním důvodem je hraní s kamarádem. Někoho hrát hry samotného nebaví. Chce se u toho pobavit a užít si strávený čas s kamarády. Dopřejte mu to koupením ovladače Sony DualShock 4 (pro Playstation 4) nebo Microsoft Xbox One (pro Xbox One).

Tento článek pro vás připravili tvůrci herní databáze CSHDD.cz. <<

-red.

Komentáře
  • TAGY
  • hry
  • on-line hry
  • PC
  • PC HRY
  • Tech
  • technika
  • Xbox
Sdílejte
Předchozí článekFOTO: Panenky za desetitisíce, je to reálné?
Další článekAutomobil na Trutnovsku narazil v plné rychlosti do stromu, jedna osoba byla zraněna
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.