Sdílejte

Křešice –  Velmi zajímavý projekt spustila obec Křešice na Ústecku. Obec spustila svou vlastní regionální televizi, která zviditelňuje na internetu aktuální dění v obci. Křešickou televizi, si velmi pochvalují místní obyvatelé a samozřejmě také vedení obce, které prostřednictvím daných videoreportáží a spotů přibližuje široké veřejnosti život v obci.

Oproti celostátním nebo krajským televizím, které se zaměřují pouze na takzvané „velké kauzy“ a události, tato obecní televize zveřejňuje aktuální dění v dané obci.

OBRAZEM: 1. – 4. díl ZPRÁVY OBECNÍ TELEVIZE „KŘEŠICE TV“

Dle názoru redakce serveru ZprávyExtra.cz, by se tento skvělý nápad s obecní televizí měl realizovat nejen v obci Křešice, ale rozšířit i jiných obcích a malých měst,  a díky tomu by se široké veřejnosti, více přiblížil celkový život v malých obcích našich regionů.

Křešická televize k dnešnímu dni vydala, v pořadí již svůj čtvrtý vysílací díl. Aktuálně, lze sledovat televizní vysílání křešické televize na sociální síti nebo také na našem zpravodajské serveru v sekci Ústecký kraj / zprávy z domova.

jb, (red.)

 

Komentáře