Sdílejte
Nehoda na silnici I/33 u obce Kleny. Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Kleny – Ve středu 14. března, v odpoledních hodinách na silnici I/33 na úrovni obce Kleny, zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému u vážné dopravní nehody, při které se střetla dvě osobní vozidla. Osoba za volantem jednoho z havarovaných vozidel byla po nehodě zaklíněna. Vyprostili ji profesionální hasiči, pomocí speciálního vyprošťovacího zařízení a následně předali záchranářům. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Jaroměře a vzlétl i vrtulník letecké záchranné služby.

O nehodě informovala redakci serveru @zpravyextra.cz, krajská mluvčí královéhradeckých hasičů Martina Götzová s tím, že zasahující hasiči museli zraněnou osobu vyprostit pomocí hydraulického zařízení.


ČTĚTE TAKÉ: Záchranáři na Opavsku resuscitovali dítě utonulé v bazénu


Vrtulník ji poté transportoval do nemocnice. Na místě se nacházela ještě jedna zraněná osoba. Po zadokumentování místa nehody mohla jednotka odtáhnout havarovaná vozidla mimo komunikaci,“ doplnila krátce k nehodě mluvčí hasičů a upřesnila, že uniklé provozní náplně zasypali hasiči sorpčním materiálem a provedli úklid vozovky.

Okolnosti nehody jsou nyní, dle informací redakce v šetření Policie ČR.

-jb, (red.) *

 

Komentáře