Sdílejte
Sanitka záchranné služby, ilustrační foto. Autor: archiv web Události112.cz / J.B.

Příbor – Pozemní posádky záchranné služby spolu s Leteckou záchrannou službou zasahovaly v sobotu 10. března ráno, u vážně zraněného muže, v obci Příbor na Novojičínsku. Pod bagristou se zřítil most a se strojem spadl z výšky okolo pěti metrů.

Informoval o tom krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že v okamžiku příjezdu záchranářů byl postižený mimo stroj a při vědomí. Zasahující lékaři však u něj zjistili vícečetná poranění. Pacient byl zajištěn krčním límcem a na transportní desce vynesen k sanitnímu vozidlu.

Záchranáři zajistili žilní vstup a podali potřebné léky,“ doplnil k dramatické události mluvčí záchranářů a upřesnil, že po dalších úkonech v rámci přednemocniční neodkladné péče byl poté letecky přepraven na urgentní příjem ostravské Fakultní nemocnice.

Okolnosti nehody jsou v šetření Policie ČR.


ČTĚTE TAKÉ: Těžce zraněný lyžař v Beskydech zaměstnal záchranáře, do nemocnice ho přepravil vrtulník


-jb, (red.)

Komentáře
Sdílejte
Předchozí článekZtratil jsem důvěru v Parlamentní listy. Vladimír Novák, bývalý čtenář PL
Další článekHaas: Naše společnost je polarizovaná jako nikdy předtím
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.