Oldies Night Live (Petr Pan - Srdeční záležitost) Foto: petr-pan.cz / official.

Hradec Králové – Hradečáky a případné návštěvníky čeká přihlížení pokusu o rekord. Do zdejšího Denoche Music Hall míří netradiční show – jeden showman má za úkol připomenout posluchačům velikány hudby 20. století. K vidění přímo na jevišti bude Michael Jackson show, Boney M revival a Freddie Mercury show z legendární kapely Queen. Imitátor alias Petr Pan završí kvarteto vystoupení živým hodinovým koncertem.

Akce se uskuteční v sobotu 24. března 2018 od 19:00 hodin.

Specializujeme se na netradiční kulturní a sportovní akce a toto zvláštní kvarteto nám přijde více než vhodným kandidátem,“ říká organizátor Oldies Night Live Petr Hochman. Přijďte se na show podívat do Denoche Music Hall – relativně nový klub naleznete za obchodním domem Kaufland v Pilnáčkově ulici.

Oldies Night Live
(Petr Pan – Srdeční záležitost) Foto: petr-pan.cz / official. *

Vstupenky lze koupit v síti Ticketportal nebo na www.petr-pan.cz nebo přímo na místě. „Vstupenky jsou již v prodeji,“ potvrdil organizátor Petr Hochman a připomněl, že na webových stránkách lze též nalézt podrobný program všech show a další doplňující informace. „Obzvlášť se těšte na vystoupení Michaela Jacksona, které bude doprovázeno krom tanečníků a spoustou dobových kostýmů i videoprojekcí, kterou znají fanoušci této legendy z turné HIStory,“ vyzdvihl jednu z perliček organizátor.


ZAUJALO NÁS: Jak vybrat kvalitní sedací soupravu?


Oldies Night Live je zajímavý projekt. Jsem upřímně zvědav, jestli Petr Pan zvládne stát na jevišti prakticky 4 hodiny a ještě víc mě zajímá ztvárnění tolika rolí jedním člověkem,“ říká Karel Slezák, nadšenec, který má vstupenku zakoupenou již půl roku dopředu.


Petr Hochman,
petr-pan.cz, (red.) *

Komentáře