Zábavné odpoledne pro děti i dospělé. Autor: redakce

Praha – Ve středu 13. září pořádá Život dětem o.p.s. na náměstí Míru v Praze Zábavné odpoledne pro děti i dospělé, a tím odstartuje další ročník Srdíčkových dnů, veřejné sbírky na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi, kterou Život dětem organizuje již 18 let.

Akce potrvá od 12:20 do 16:30 hodin a návštěvníci budou mít možnost vidět známé české zpěváky a herce, například Evu Pilarovou, Adama Mišíka, Petra Koláře, Terezu Kostkovou, Petru Černockou, Kateřinu Brožovou, Pavla Vítka a mnoho dalších. Zábavné odpoledne moderuje Vlasta Korec a Josef Melen. Ti, kteří se na nám. Míru dostaví, se mohou s umělci vyfotit a získat ihned fotografii s podpisem. Pro děti je připraven klaun Ferda a Sněhurka s různými soutěžemi nebo třeba s tolik oblíbeným malováním obličejů. Návštěvníky potěší určitě také členové divadla sklep Hana Navarová a Jára Vaculík, Taneční studio Andrea nebo Pink Angles či Lollipopz.

Vedle hlavního zábavního programu budou na místě probíhat také preventivní zdravotní akce. V průběhu odpoledne budou návštěvníkům k dispozici dermatologové z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, kteří jim zdarma zkontrolují pihy a mateřská znaménka. Dětští návštěvníci mohou zase využít přítomných specialistů z Ortoptiky dr. Očka a nechat si prohlédnout svůj zrak.

Studenti Středního odborného učiliště gastronomie v Praze 10 už od rána budou péct pro návštěvníky koláče, které budou jistě příjemným občerstvením.

Na nám. Míru představí Život dětem zcela novou kolekci oblíbených magnetek se zvířátky, která je připravena právě na podzimní Srdíčkové dny, které po celé republice budou probíhat od pondělka 18.září.

PSALI JSME: Děti strávily část letních prázdnin v kempu jako mladí filmaři

Zdroj: Protext (ČTK)
Redakce ZE“

Komentáře