Lucka Vondráčková. Zdroj: Facebook Lucie Vondráčkové

Praha – Ve velikém šoku je Lucie Vondráčková. Stala se totiž obětí podvodu. Neznámá firma nebo lidí totiž láka, ke koupi koktejlu na hubnutí, za kterým má zpěvačka a herečka být. Ke všemu její jméno spojují s jakýmsi soudním sporem, jehož součástí měla umělkyně být. Ona sama ale o ničem neví a hodlá se bránit právní cestou! 

Na podivném webu s ruskou doménou, kde není jediný kontakt, je psán rozhovor s Lucií Vondráčkovou v češtině. Dokonce se tam uvádí, že Lucie měla být dokonce žalována jistou Aliancí odborníků na výživu která možná ani neexistuje, za to, že se prý v televizi svěřila se svým příběhem o tom, jak se jí podařilo zhubnout. Management zpěvačky to takhle rozhodně nechce nechat!

Je to nehoráznost a podvod, protože ona nic nenabízí a rozhodně žádný rozhovor neposkytla. Budeme to samozřejmě řešit právní cestou a obrátíme se i na další instituce,” řekl PR manažer Lucie Vondráčkové Petr Mráček.

Já jsem v životě žádnou reklamu s touto firmou nedělala a dělat rozhodně nebudu,” uvedla Lucie, která žije s rodinou v Kanadě, a tak se jen těžko může přímo bránit.

PODVODNÝ WEB S PODVODNÝM ČLÁNEK A SMYŠLENÝM ROZHOVOREM!!!!!! Zdroj: Faceboook –  Lucie Vondráčkova / print screen webu (redakce)

Apeluje na všechny své fanoušky, aby rozhodně nevěřili tomu, že by s přípravkem měla cokoli společného. Podivná firma či ten, kdo za ní stojí totiž čokoládový nápoj na hubnutí propaguje i na facebooku a dokonce cílí kampaň právě na fanoušky Vondráčkové
Pokud už si balíček s přípravkem někdo objednal a přišel mu na dobírku, neměl by ho přijímat a měl by ho nechat vrátit zpět. Je to podvod na lidi a celý ten rozhovor na tom webu je smyšlený a lživý.“


ČTĚTE TAKÉ – ShowExtra: Jak je na tom dnes herec Ilja Racek? Prozradil, více i o své nemoci…?!


Zpěvačka a herečka může teď požadovat i mnohamilionové odškodné za poškození a zněužití dobrého jména a také za pomluvu. Nyní bude nutné zjistit, kdo za kauzou, která má nejspíš za cíl vylákat z důvěřivých lidí peníze, opravdu stojí…

René Kekely,
redakce

 

Komentáře