Policejní páska (Ilustrační snímek) Autor: JB - ZprávyExtra.cz

PRAHA / V sobotu 2. dubna ve večerních hodinách pátrali policisté po pohřešovaném muži, ten zanechal doma dopis na rozloučenou. Bohužel, muže našli až policisté u Kyjského rybníka v Praze bez známek života. Podle zjištění serveru ZprávyExtra.cz měl mít muž bodnou ránu v oblasti hrudníku. Muž pravděpodobně spáchal sebevraždu.

Zmizení muže nahlásila manželka muže, ten měl doma zanechat dopis na rozloučenou.

Policie potvrdila, že pátrala po muži, který doma zanechal dopis na rozloučenou. „Policie přijala oznámení o pohřešovaném muži, ten doma zanechal dopis na rozloučenou. Po muži policisté ihned začali pátrat,“ sdělila policejní mluvčí Iveta Martínková a dodala, že „muž byl po krátkém pátrání nalezen nedaleko Kyjského rybníka.“

Policisté pohřešovaného našli a okamžitě zahájili resuscitaci. Přivolaný lékař na místě u muže už jen konstatoval smrt. „Muž na následky vážného zranění zemřel,“ dodala Martínková.

Na místo byli přivoláni kriminalisté, ti tělo zemřelého ohledali.

Na smrti muže se údajně nikdo jiný nepodílel, muž pravděpodobně spáchal sebevraždu.

Případem se i nadále zabývají pražští kriminalisté.

Komentáře
Předchozí článekSenátor Martin Tesařík (ČSSD) bude obhajovat svůj mandát
Další článekVIDEO: Budovu ministerstva obrany v Moskvě zachvátil požár
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.