Hasičská fontána ne nedávných Litoměřických Hasičských slavností také zaujala. Autor: Honza Vraný

Mostecko – První ročník Hasičského festivalu proběhne v Mostě na jezeře Matylda 23. září a představí se 20 družstev s technikou, ukázkami, soutěžemi. Vyvrcholením akce pak bude „Hasičská vodní osvětlená fontána“ po setmění.

A kde se má uskutečnit v sobotu 23. září od 15.00 do 21.00 hodin.

První hasičská družstva se již prostřednictvím facebookového profilu hlásí a vstupné na akci je pro veřejnost zdarma. Chybět nebude ani soutěž o Nejlepší hasičský guláš. Akci pořádá Ústecká TV, která letos rozjela sérii pořadů o Dobrovolných hasičích. Více na www.usteckatv.cz <<

Hlavním hřebem festivalu pak bude právě ojedinělá světelná a hudební show Hasičská vodní fontána. Jak taková světelná show vůbec vypadá se můžete podívat na videoreportáž z letošních Hasičských slavností v Litoměřicích.

VIDEO: Hasičská fontána na litoměřických Hasičských slavností 2017

Hasičské slavnosti Litoměřice 2017

Již nyní se hlásí první sbory dobrovolných hasičů. Redakce serverů Zprávyextra.cz a Události112.cz jsou hlavním mediálním partnerem celé události.

Dobrovolní hasiči v Mikulově pořádají 6. ročník soutěže Železný hasič

Autor: Honza Vraný

Komentáře
  • TÉMATA
  • hasiči
  • hasičina
  • slavnosti
Předchozí článekFanoušci historických motocyklů budou mít o tomto víkendu žně
Další článekHnutí Řád národa Vlastenecká unie se zúčastní voleb
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.