ilustrační foto: městská policie foto: archiv redakce
ilustrační foto: městská policie foto: archiv redakce #ZpravyExtra.cz

Brno – K nastartovaným motorům autobusových rozjezdů se v noci na neděli 5. srpna přidaly také zvuky rvačky, která podle svědků vypukla mezi několika osobami přímo v brněnské Nádražní ulici.

O případu dnes informovala tisková mluvčí brněnské městské policie Tereza Kadrnožková s tím, že přivolané hlídky městské policie uviděly u jedné ze zastávek skupinku osob, která se napadala, a jeden z mužů ležel na zemi. Na něj útočil čtyřiadvacetiletý muž, kterého hlídka okamžitě od ležícího odtrhla a spoutala.


ČTĚTE TAKÉ: Strážníci v Brně dopadli a spoutali řidiče, který se dal po nárazu do obrubníku na útěk
V pondělí 30. července, krátce před čtvrtou hodinou ráno si autohlídka brněnské městské policie všimla v protějším pruhu v Pekařské ulici kličkujícího vozu, jehož řidič nezvládl řízení a prudce narazil kolem do obrubníku. Pokračoval ale v jízdě, a strážníci proto se zapnutými majáky za automobilem zamířili a věděli proč! 

Pětatřicetiletého muže strážníci zvedli a poté, co je ujistil, že je v pořádku a ošetření nepotřebuje, jim řekl, že rvačku prý způsobilo hrubé chování jednoho z již nepřítomných mužů k šestatřicetileté ženě. Z místa se následně pokusil i přes výzvu strážníků odejít a skončil proto stejně jako údajný útočník v poutech,“ sdělila Kadrnožková.

Protože žena prý při konfliktu utrpěla ránu do hlavy, která jí krvácela, druhá hlídka jí zranění obvázala a přivolala sanitku. Záchranáři ženu převezli do Úrazové nemocnice a případ si převzali na místo přivolaní státní policisté,“ doplnila k případu .

-tk, (red)

Komentáře