Vrtulník záchranářů (Ilustrační foto) Zdroj: PIXABAY

MLADOBOLESLAVSKO / Policie ve středu 13. ledna rozjela rozsáhlou pátrací akci po pohřešovaném muži, u kterého se předpokládalo, že spáchá sebevraždu. Policejní vrtulník muže vypátral. Zasahující polcisté na místě zjistili, že muž je postřelen, při transportu postřeleného došlo k úmrtí. Policie hovoří o pravděpodobné sebevraždě.

„Velká pátrací akce se rozjela dne 13. ledna po přijetí oznámení o pohřešování muže, u kterého byl předpoklad, že spáchá sebevraždu. Do akce byly nasazeny téměř všechny hlídky v terénu, psovod i policejní vrtulník s termovizí. Zasahující policisté pročesávali terén v okolí Krnska, Pískové Lhoty a Jizerního Vtelna, kde byl nakonec šestapadesátiletý muž vypátrán vrtulníkem,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Sikorová.

Po příjezdu na místo byla muži okamžitě zasahujícími policisty poskytnuta první pomoc, bylo zjištěno, že má muž střelné poranění.

Současně byl povolán vrtulník letecké záchranné služby a sanita. Po převozu do nemocnice muž na následky svého poranění zemřel.

„Na místo rovněž vyjela výjezdová skupina služby kriminální policie a vyšetřování, která provedla ohledání místa činu, zajistila stopy a shromáždila veškeré důkazy pro následné vyšetřování případu,“ uzavřela Sikorová.

Komentáře
Předchozí článekPolicisté pátrají po nezletilé Simoně Lukáčové z Karlovarska
Další článekK sérii teroristických útoků v Jakartě se přihlásil Islámský stát (IS)
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.