Policie, ilustrační foto. Zdroj: © Depositphotos / Marsan // #cz.sputniknews.com

Příbram – V pondělí došlo k výbuchu v jednom z příbramských bytů. Podle informací mělo jít o byt české političky a bývalé místostarostky Příbrami Aleny Ženíškové. O události píše deník blesk.cz.

Alena Ženíšková je matkou proslulé české pornoherečky, která vystupuje pod uměleckým pseudonymem Daisy Lee. Kromě ní má však bývalá místostarostka další dvě děti. A právě spolu se svými dvěma dětmi měla být Ženíšková při zmiňovaném výbuchu zraněna.

V bytě došlo nejprve k výbuchu a poté i k požáru. Ženíšková tak skončila s vážnými popáleninami v nemocnici. Její dcera, Daisy Lee, se však podle všeho k danému incidentu odmítla vyjádřit.

Bohužel je to tak, je to opravdu paní místostarostka. Zraněné byly i její děti. Víc informací nemám,“ cituje český portál slova místního starosty Jindřicha Vařeky.

Vyšetřovatelé vzniklou škodu vyčíslili na 300 tisíc korun a uchráněné hodnoty pak na částku 2 miliony korun, píše portál. „Příčina vzniku požáru je v šetření ve spolupráci s kriminální policií, jednou z vyšetřovacích verzí je manipulace s hořlavou kapalinou,“ prozradil Jaroslav Gabriel, mluvčí krajských hasičů.

KRIMI Z REGIONU 

  • „Rusácká svoloč opět zabíjí na našem území“ aneb když na národnosti ZÁLEŽÍ
  • Třináctiletý chlapec spadl ve Štramberku z házenkářské branky, do nemocnice ho musel transportovat vrtulník
  • VIDEO: V Praze hořela hala. Plameny objekt zcela zničily
  • Muž se vážně zranil při pádu do studny na Bruntálsku, do nemocnice ho transportoval vrtulník
  • Osmašedesátiletý muž se v Ostravě zřítil z prvního patra domu, na místě zemřel

Monika Schindlová, která je mluvčí příbramské policie, sdělila, že kriminalisté v současné době celý případ vyšetřují.

Nebyly zjištěny žádné skutečnosti, které by nasvědčovaly úmyslnému jednání jakékoliv osoby,“ citoval blesk.cz její slova.

 #cz.sputniknews.com,
(-red.)

Komentáře
Předchozí článekČesko nepřistoupí ke globálnímu paktu OSN o migraci
Další článekV Česku byl zadržen ukrajinský poslanec. Za falešná eura chtěl koupit dárek
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.