Restaurace Grand Cru. Foto: Double-U PR, s.r.o. (tz)

Praha – Stále nevíte, kam vyrazit na Valentýna se svojí drahou polovičkou? Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář pro vás připravil speciální sedmichodové valentýnské menu. Zkušený sommelier vám k němu navíc napáruje vína, která podtrhnou jedinečnou chuť jednotlivých chodů. Čekají na vás nevšední kombinace chutí. Svátek zamilovaných si snad nelze představit lépe.

Oslavy Valentýna jsou neodmyslitelnou součástí každého vztahu. Stejně jako při jiných oslavách není snadné najít vhodný a originální dárek či zážitek, který by se stal nezapomenutelným a jedinečným. Právě takto výjimečně ale restaurace Grand Cru koncipovala své speciální valentýnské menu.

Restaurace Grand Cru. Foto: Double-U PR, s.r.o. (tz)

Prostředí naší restaurace, vynikající servis, gastronomie a široká nabídka kvalitních vín jsou dlouhodobě naší prioritou, proto jsem přesvědčen, že si u nás návštěvníci valentýnský večer, navíc se speciálně sestaveným menu, náramně užijí,“ říká provozní manažer restaurace Grand Cru Jakub Čebiš.

Valentýnské menu v restauraci Grand Cru:

Ústřice, sušený tuňák, limetky

Deutz brut classic, champagne

Marinovaný siven, křen, humří emulze

Domaine Fournier, Sancerre, Val de Loire 2016

Tempurovaná obří kreveta, mango, wasabi majonéza, smažená rýže

F. X. Pichler, Grüner Veltliner, Smaragd Dürnsteiner „Liebenberg“, Wachau 2016

Ryba sv. Petra, pažitka, konfitované cibulky, grapefruit

Domaine Pierre-Yves Colin Morey, Saint Aubin „le banc“, Burgundsko 2015

Dušená líčka ze selátka, černý lanýž, pěna z foie gras

Domaine Jean Grivot, Bourgogne rouge 2012

Pečená křepelka, pečená červená řepa, ostružiny

Château Chantecler, Bordeaux, Pauillac 2014

Čokoládový dezert, ananas s mascarpone, mučenka

Graham’s porto 10´ y.o.


ZAUJALO NÁS: Dorian Gray ožije ve Švandově divadle jako lovec zážitků


Cena menu pro jednu osobu činí 2990 Kč, menu s vinným párováním pak 4990 Kč.

Tomáš Iľko,
Double-U PR, (redakce)*

Komentáře