Top Modelka roku šokovala: Nejvíc sexy fešák Novy ukázal buchty a přišla i Iveta Bartošová! Foto: Jaroslav Hauer

Praha – Letošní ročník prestižní soutěže ženské krásy Top Model Of The Year, který se konal v úžasných prostorách sálu Boccaccio pražského Grand Hotelu Bohemia, kde se od začátku minulého století doslova psaly dějiny, byl v mnohém jiný, než ty předchozí. Konal se totiž v Praze a desítce finalistů ukázal svůj břišní pekáč buchet nejvíce sexy moderátor Novy! A věřte nebo nevěřte, přisla dokonce i “Iveta Bartošová”!

Z desítky finalistek zvítězila Angelika Kosthyshynová. Dívka porotu přesvědčila nejen při promenádě v plavkách či přehlídce spodního prádla, ale také při diskusi s moderátorem Karlem Kašákem. Právě on, který díky své sexy vyzáži a vysoké svalnaté postavě patří k největším televizním feškům ukázal přímo na pódiu břišní pekáč buchet.


ČTĚTE TAKÉ: Koho by Janek Ledecký nevzal na let 1. třídou?
Muž činu. Tak můžeme s jistotou nazvat Janka Ledeckého, který má svůj život plný aktivit sportovních, ale především těch uměleckých. Jednou z nich je původní muzikál IAGO, který Janek zpracoval do nové a atraktivní podoby. 

Wow, to je super. Opravdu je dokonalej,” říkaly si dokonce soutežíci dívky. Vymakanou postavu ocenil i slavný český návrhář Osmany Laffita, který zasedl i se svým manželem Guyem v porotě a také Kamila Hübsch. Mladá, talentovaná zpěvačka, která před časem dokonce nazpívala duet s Evou Pilarovou, miluje písničky Ivety Bartošové a kromě svých vlastních věcí, které si i píše vysřihla jak Píseň o lásce, tak i Tři oříšky pro Popelku, kdy sama na sobě měla princeznovské svatební šaty v rámci módní přehlídky svatebnich šatů mosteckého salonu.

Top Model Of The Year. Foto: Jaroslav Hauer

Kamila nejenom zpívá jako Iveta, ale ona i tak vypadá. Byla opravdu skvělá,” prohlásil jak Osmany Laffita, tak dokonce moderátor večera Karel Kašák, který dokonce se sympatickou mladou slečnou chystá společný projekt, který zřejme všechny překvapí…

Karel Kašák ukázal všem své buchty… Foto: Jaroslav Hauer (red.)

René K. ,
(red.)

Komentáře