Křešice – Jedenácté zprávy z Křešicka přináší milou reportáž z Domova na Pustaji. Tento ústav si pro své svěřence i jejich kamarády z dalších sociálních zařízení připravil taneční soutěž.

Výborná atmosféra, krásné počasí a samí usměvaví lidé, tak vypadala atmosféra této nejpopulárnější akce místních klientů.


ČTĚTE TAKÉ: Osmé zprávy obecní televize KŘEŠICE TV
Osmé zprávy Křešice TV přináší rozmanité informace. Nejprve se s námi podíváte do Základní školy, kde probíhal zápis dětí do první třídy. V obci Zahořany se po mnoha letech dočkali občané obnovy jejich rybníku, neboli více účelové nádrže. 

V další části zpráv je zmínka o celorepublikové Noci kostelů. V Zahořanech se v tento den otevřel Kostel Nejsvětější Trojice, a bylo na co koukat, probíhala zde totiž výstava, kterou uspořádala ústecká universita UJEP. A také zde nechyběla kasička pro přispěvatele na obnovu a vlastně i záchranu této krásné historické památky.

VIDEO: JEDENÁCTÉ ZPRÁVY OBECNÍ TELEVIZE „KŘEŠICE TV…“

Do sportovního bloku přispěli křešičtí hasiči výčtem svých výsledků ze soutěží za měsíc květen.

-red.

Komentáře
  • TAGY
  • KŘEŠICE TV
  • regiony
  • vaše zprávy
Předchozí článekZáchranáři se účastnili taktického cvičení v Karviné
Další článekdTest: Studenti z Opavska zvítězili v tvorbě spotřebitelského časopisu o mobilním trhu
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.