Hasiči, ilustrační foto. Autor: archiv redakce Udalosti112.cz / J.B.

Hracholusky – Šest hasičských jednotek zasahuje, ve středu 2. května od večerních hodin, u požáru v areálu kempu u Transkemp nedaleko hráze vodní nádrže Hracholusky. Jedná se o požár dřevěného přístavku v těsné blízkosti zděné budovy hotelu. O požáru aktuálně informoval krajský mluvčí plzeňských hasičů Petr Poncar.

Požár zničil traktor zaparkovaný v přístavku a další uskladněné věci včetně naskladněného dřeva. Hasičům se podařilo zabránit přenosu požáru na zděnou budovu, za jejíž zdí by se měl nacházet sklad barev,“ uvedl Poncar.

Aktuálně hasiči provádějí rozebírání dřevěné konstrukce přístavku a prohašování zbytku jeho obsahu. Dále probíhá kontrola, zda opravdu nedošlo k přenosu na zděnou budovu hotelu,“ doplnil aktuálně k požáru mluvčí hasičů.


ČTĚTE TAKÉ: V Praze hořel byt, hasiči zachránili 12 lidí
V pondělí 30. dubna zasahovali pražští profesionální hasiči z modřanské, krčské a chodovské stanice u požáru v bytě obytného domu v ulici Jílovská, v Praze 4.

Příčina požáru a výše škody bude předmětem šetření.

sim, (red.)

Komentáře
Předchozí článekRozpočet EU klade správně důraz na bezpečnost
Další článekdTest: Kupujete na internetu použité zboží? A víte, jak jej případně reklamovat?
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.