Sdílejte
FK Teplice VS FC Hradec Králové na teplických Stínadlech. Zdroj: FK Teplice

Teplice  – „Poháru přikládáme stejnou důležitost jako lize!“ říká trenér FK Teplice Daniel Šmejkal. Jeho slova jsou nejlepší pozvánkou na úterní osmifinále MOL Cupu, tedy domácí pohárové soutěže. Tepličtí v AGC aréně Na Stínadlech vyzvou od 18 hodin druholigový Hradec Králové, bude se jednat o osmifinálový duel, který společně s dalšími sedmi určí nejlepších osm týmů, které proklouznou do jarního čtvrtfinále.

Tepličtí v lize drží sérii tří zápasů, ve kterých neprohráli. Po domácí výhře nad Libercem a remíze v Mladé Boleslavi v sobotu porazili Karvinou brankou Davida Vaněčka. Hradečtí naopak pět duelů za sebou nezvítězili, naposledy padli doma 0:1 se Sokolovem. „Rozpoložení nikdy není dobré, když se nebojuje naplno. Zažíváme nyní těžké období. Hlavním našim problémem je mentální odolnost. A pak také neproměňování gólovek, v posledních dvou zápasech jsme jich měli snad deset,“ uvedl kouč „votroků“ Karel Havlíček. Směrem k úternímu poháru prozradil, že v brance nebude noční můra teplických fotbalistů Radim Ottmar. „Pohár chytat nebude. Nikoliv proto! , že se Sokolovem chyboval, ale proto, že už jsme tak byli rozhodnutí před tím.“

Teplicím proti Karviné chyběl Martin Fillo. Jestli nastoupí v úterý, je ve hvězdách. „V sobotu onemocněl. Má asi zánět nosohltanu, trápily ho vysoké teploty,“ uvedl Daniel Šmejkal k Fillově sobotní absenci.

Skláři prahnou po postupu, jiná možnost se v jejich kabině nepřipouští. O tom nemá cenu se bavit, v poháru chceme dojít co nejdále. S Hradcem budeme chtít vyhrát za každou cenu. Viděl jsem ho v týdnu v Praze proti Olympii, určitě nás nečeká nic jednoduchého. Pro mě to bude určitě prestižní utkání, když jsem v Hradci hrál,“ tvrdí pětigólový útočník David Vaněček. „Poháru přikládáme obrovskou důležitost. Nic nepodceníme, stavíme ho na stejnou lajnu jako ligu,“ ujišťuje bek Tomáš Vondrášek. „Pohár je pro nás zkrátka další mistrák,“ potvrzuje Šmejkal.

Na osmifinálové pohárové utkání FK Teplice – FC Hradec Králové, které začíná v úterý v 18 hodin, platí stejné vstupné jako na ligové zápasy. Permanentkáři mají na pohár vstup zadarmo. Otevřena bude pouze hlavní tribuna vchody A a B.

Vstupenky lze koupit před zápasem na pokladnách, nebo už nyní na internetu (odkaz v horní liště tohoto webových stránek FK Teplice) za zvýhodněnou cenu.

KLOUBY FIT

Výrobek pro Váš lepší pohyb od partnera klubu – Terezie Company. Obsahuje přírodní komplex mořských minerálů AQUAMIN, jehož hlavní složkou je 100% čistá zvápenatělá červená mořská řasa s obsahem vápníku a hořčíku. Obohacen dále o boswellii, šípek, rakytník a houbu shii-take.

Elektronický předprodej vstupenek

Kupte si vstupenky na úterní pohárové utkání s Hradcem Králové a také na příští ligové domácí utkání se Slováckem v internetovém předprodeji, kde jsou vstupenky levnější než na pokladnách stadionu v den utkání.

Autor: FK TEPLICE, official

Komentáře
  • TAGY
  • fotbal
  • fotbalová liga
  • sport
Sdílejte
Předchozí článekNetbid: modernizace vagónů společnosti GYSEV
Další článekEkonomická očekávání se v České republice ve třetím čtvrtletí vzpamatovávají