Litvínov – V dopoledních hodinách, ve středu 12. září, došlo na Mezibořské ulici v Litvínově, k vážné dopravní nehodě řidiče motocyklu, který ošklivě havaroval. 

Na místo nehody se okamžitě sjely všechny složky Integrovaného záchranného systému, včetně ústeckého záchranářského vrtulníku, který přistál přímo v blízkosti místa nehody.

Zasahující záchranáři zraněnému motorkáři na místě, dle informací krajské redakce serveru #ZpravyExtra.cz poskytli odbornou, přednemocniční péči a následně ho přepravili do nemocnice k dalšímu vyšetření.


ČTĚTE TAKÉ: Tramvaj v Praze srazila člověka, hasiči museli použít speciální vyprošťovací zařízení
Profesionální pražští hasiči, posádky záchranné služby a policisté museli v úterních odpoledních hodinách 11. září zasahovat u vážné dopravní nehody, při které projíždějící tramvaj srazila člověka, který zůstal zaklíněn pod soupravou. 

Vedle záchranářů na místě nehody zasahovali také litvínovští profesionální hasiči, kteří na místě provedli u havarovaného motocyklu protipožární opatření, pomáhali s ošetřením a transportem zraněného motocyklisty a následně provedli celkový úklid komunikace.

VIDEO: Odlet záchranářského vrtulníku z místa nehody v Litvínově

Odlet záchranářského vrtulníku z místa nehody / #BJ-ExtraMedia

Doprava byla, dle sdělení ŘSD v místě nehody omezena a řízena policisty a strážníky městské policie, kteří u nehody také zasahovali.

Proč k nehodě došlo, nyní zjišťují mostečtí dopravní policisté.

-jb, (red.)

 

Komentáře