Praha – Europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) se ohradil proti opakovaným urážkám premiéra České republiky Andreje Babiše (ANO 2011) v TV Prima, že je v Bruselu „hlavní udavač“. Podle Zdechovského jsou podobná emotivní a nepravdivá prohlášení z úst premiéra naprosto nepřijatelná a trapná.

Tomáš Zdechovský, europoslanec. Zdroj: YouTube.com / Tomáš Zdechovský (redakce)

Když pan premiér Babiš právě nehází vinu za svá pochybení na Miroslava Kalouska nebo Jakuba Michálka, naváží se do mě. Osobně bych ho rád ubezpečil, že jsem nikdy nikoho neudal a rozhodně to není styl mého jednání,“ uvedl v prohlášení europoslanec Tomáš Zdechovský s tím, že podobné útoky premiéra vnímá jako nejlepší ocenění své práce v kontrolním výboru Evropského parlamentu, kde systematicky vystupuje proti podvodům a korupci.

VIDEO: Europoslanec Zdechovský odmítl Babišova slova o udavačích

Europoslanec Zdechovský odmítl Babišova slova o udavačích

Jitka Fialová
@zdechovsky.eu, 
Tomáš Zdechovský, europoslanec

Komentáře
Předchozí článekNové žezlo představí Fakulta sociálních věd UK
Další článekFOTO: Velký podvod! Lucku Vondráčkovou zneužili!
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.