Úspěšný mladý youtuber Jan Michalovič sklízí úspěchy s nachytávkami. Autor: archiv

Mostecko – Mladý nadějný litvínovský Youtuber Jan Michalovič již téměř rok baví „své“ diváky poutavými video nachytávkami, které se od letošního ledna doslova jako lavina šíří Internetem. Za tu dobu vytvořil pětadvacet videí a překonal hranici 100 000 odběratelů internetového kanálu na své You Tube stránce. 

Se štábem redakce Zprávyextra.cz se Honza Michalovič sešel před mosteckým Magistrátem. V poutavém vyprávění o svých začátcích se svěřil, že před kamerou chtěl být již od malička a prošel mnoha komparzů. Nakonec spolu s přáteli zkusil sám natočit nachytávková videa.

V jeho skrytých záběrech se tak ocitají nejrůznější nepoctivci, zloději ale legraci si Honza umí udělat i sám ze sebe.

Co se například stane, když zaparkujete na invalidech? Řidič se tak může po chvilce vrátit ke svému autu, které je náhle celé oblepené páskou nebo doslova polepené papírky.

VIDEOREPROTÁŽ: Mladý Youtuber sklízí za své videonachytávky obrovské úspěchy

Videorozhovor s litvínovským úspěšným Youtuberem Janem Michalovičem

Napříkalad na Mostecku Jan Michalovič nachytal několik zlodějů, kteří využili příležitost a vlezli do otevřeného zavazadlového prostoru dodávky. Uvnitř spadla klec a pak už stačila svižná jízda a nepoctivce „trochu“ povozit ulicemi města. A podobných snímků s obdobným žánrem je na jeho Yout Tube kanálu hned několik. Více, ZDE  <<

Patrně největší zájem o jeho první video, byla ale nachytávka z Dubí, kde se Honza ptal skrytou kamerou prostitutek jestli už mají EET a vydávají tak stvrzenky. „Netušil jsem, že to bude mít takový obrovský úspěch,“ vzpomíná na své začátky youtuber Jan Michalovič.

Občas jde o veselá ale i smutná videa. Některé záběry Honza natáčí rád, jiné zas méně.

Občas se tak dostává s přáteli do „ouzkých“ a na svém kontě tak má i několik žalob a výslechy na policejních služebnách. Paradoxně si ale nestěžují nepoctiví a nachytaní aktéři, ale úplně náhodní chodci, kteří se ve videu pouze mihli a vadí jim to.

A jak probíhá samotné natáčení nachytávek skrytou kamerou?

„Video, které trvá v průměru tři minuty se od natáčení do jeho publikování, ať už na Yout Tube nebo na sociální síti vymíšlí, realizuje a stříhá přibližně pět dní. Je za tím spousta lidí, práce, hodin energie i úsilí. Občas je to i dost na hraně. Jako například na pražském Karlově mostě scénka s miminkem,“ dodává YouTuber Honza, který natáčí spoty nejen po celém kraji, ale chystá se do celé České republiky.

„Pokud máte smysl pro humor a nejste vyloženě grázlové, tak se nemusíte absolutně ničeho bát,“ dodáva nadějný mladý youtuber Honza Michalovič a s humorem sobě vlastním tak naráží na fakt, že v jeho video nachytávkách skrytou kamerou, se tak může objevit úplně každý.

TIP REDAKCE: Nenechte si ujít nová poutavá videa z dílny litvínovského Youtubera Jana Michaloviče: www.janmichalovic.cz <<

Už za pár dní se v Praze uskuteční výstava skutečných nahých žen

Autoři: Honza Vraný
a Jakub Najman
Redakce „ZE“

Komentáře
  • TÉMATA
  • nachytávky
  • videa
  • youtuber
Předchozí článekKvalitu pohonných hmot v Česku kontrolovala a porovnávala ČOI
Další článekKolekce „pomalé módy“ SS18 Johna Paula Atakera
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.