Vyroben pro přežití - nový chytrý telefon Cat S31. Autor: Pocket-lint

IFA BERLÍN  – Společnost Cat phones uvádí Cat S31, robustní a odolný chytrý telefon vybavený funkcemi, které pomáhají v náročných nebo outdoorových podmínkách, včetně obrazovky optimalizované pro použití na přímém slunečním světle nebo s mokrýma rukama, a s velkou výdrží baterie.

Cat S31 je nástupcem chytrého telefonu Cat S30, používaného zákazníky, kteří pracují v řadě průmyslových odvětví nebo se účastní rekreačních aktivit náročných pro mobilní telefon. Tito zákazníci pocházejí z různých odvětví, včetně stavebnictví, zemědělství, bezpečnosti a servisu vozidel, nebo se účastní aktivit, jako je například pěší turistika, rybolov a cyklistika. Nový Cat S31 je vybaven vylepšeními a klíčovými vlastnostmi, o kterých společnost Cat phones ve svém průzkumu zjistila, že jsou pro tyto zákazníky opravdu hodnotné, zejména pokud jde o kapacitu baterie, robustní ověřování a zobrazovací technologie.

Zákazníci společnosti Cat phones potřebují telefon, na který se mohou spolehnout, a proto je Cat S31 navržen tak, aby vás nezklamal. Má výkonnou baterii s kapacitou 4000 mAh, v pouzdře s robustním stupněm krytí IP68, odolném proti vodě, prachu a proti pádu z výšky až 1,8 m na beton. Telefon odpovídá požadavkům MIL SPEG 810G, takže odolá všem živlům. Cat S31 je telefon, který si můžete vzít kamkoli, abyste zůstali v kontaktu, a mít po starostech.

Ve studii, které se zúčastnilo téměř 22 000 uživatelů telefonů Cat, více než tři čtvrtiny uživatelů (76%) uvedly, že dlouhá životnost baterie je pro ně nezbytná, a 98% uživatelů ji považuje za velmi cennou klíčovou vlastnost. Z průzkumu rovněž vyplývá, že 76% uživatelů zničilo svůj předchozí mobilní telefon, a že pociťovali frustraci v důsledku problémů s komunikací a s použitelností přístroje, který byl často jejich jediným prostředkem komunikace. Není překvapením, že 94% majitelů telefonů Cat uvádí, že jejich telefon je odolný proti pádu, zatímco 71% říká, že je pro ně nezbytná obrazovka odolná proti poškrábání.

„Cat S31 tvoří základ portfolia chytrých telefonů Cat. Obsahuje aktualizace a vylepšení všech funkcí, o kterých víme, že jsou pro naše zákazníky důležité. Obsahuje špičkové robustní ověřování, které naši zákazníci požadují, a současně poskytuje výhodu zlepšení výkonu baterie a parametrů obrazovky, lepší kamery, paměti a procesoru. To vše znamená, že je velmi odolný,“ uvedl Peter Stephens, generální ředitel společnosti Bullitt Group.

Cat S31 je robustní a odolný, opravdu tvrdý telefon, který překoná vše, s čím se setká. Staví na dědictví telefonů Cat, robustních zařízení s robustním ověřováním, vysokou odolností proti vodě a prachu se stupněm krytí IP68 a podle požadavků normy MIL SPEC 810G. Stejně jako všechny chytré telefony Cat v této řadě, je model Cat S31 zkonstruován tak, aby vydržel opakované testy pádu na beton z výšky 1,8 metru při jakékoli orientaci. Je také testován na vodotěsnost až do hloubky 1,2 metru pod vodou po dobu 35 minut. Dále je schopen odolat teplotním šokům. Jeho velký a jasný 4,7″ HD displej je chráněn nejnovějším sklem Corning® Gorilla® Glass 3 odolným proti poškrábání, a umožňuje čtení i na přímém slunečním světle. Displej je dotykový, a lze jej ovládat mokrými prsty nebo v rukavicích.

Klíčové specifikace

– Výkonná baterie 4 000 mAh

– Vodotěsnost / odolnost vůči prachu (IP68), testováno pádem z výšky 1,8 m na beton, vyhovuje požadavkům normy MIL SPEC 810G, chráněno sklem Gorilla ® Glass 5

– Vodotěsný chytrý telefon – až 35 minut v hloubce 1,2 metru

– Dotykový displej 4,7″ HD 720p optimalizovaný pro venkovní použití. Lze ovládat mokrými prsty nebo v rukavicích.

– AndroidTM Nougat

– 2GB RAM, 16GB ROM, rozšiřitelná paměť (microSDTM)

– Čipová sada Qualcomm Quad-Core 1,3 GHz Snapdragon

– Zadní kamera 8 MP, přední kamera 2MP

– LTE Cat 4, VoLTE, VoWiFi

– Texturovaný design, velmi dobře padne do ruky

– Programovatelná klávesová zkratka užitečná pro službu Push to Talk (PTT), SOS (osamělý pracovník) nebo pro snadné spuštění baterky nebo fotoaparátu

– Spravovaný katalog aplikací a obsahu

– Dual SIM – Nano

Chytrý telefon Cat S31 má výrobcem doporučenou maloobchodní cenu 329 EUR, a bude v prodeji v pozdějších měsících tohoto roku prostřednictvím serveru http://www.catphones.com a mnoha maloobchodníků a operátorů.

O zařízeních a příslušenství společnosti Cat

Značka Cat znamená důvěru, trvanlivost, spolehlivost a kvalitu. DNA značky Cat se nachází v každém mobilním telefonu Cat a v příslušenství nabízeném společností Bullitt Mobile Ltd., a poskytuje zkušenosti s robustní mobilitou bez omezení. Naše produkty jsou navrženy pro bezdrátovou komunikaci s využitím nejmodernějších technologií, které splňují nejrůznější potřeby náročného životního stylu a nezradí vás.

PSALI JSME: Navigace v autě zabíjí více než mobilní telefon, ukázala studie

Autor: PROTEXT/PRNewswire
Redakce „ZE“

Komentáře
  • TÉMATA
  • mobilní telefon
Předchozí článekPREVENCE: Co udělat pro to, aby byla cesta dětí do školy bezpečná?
Další článekNeplatné vstupenky na Czech Truck Prix v Mostě odhalí čtečky
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.