Bojovníci Kuro Gym Osek po zápasech v ringu. Autor: KURO GYM OSEK

Osek – Hned tři zástupci KURO GYMU OSEK z.s. nastoupili v září do ringu. První zápas měl čtyřiadvacetiletý David Boucha, a to hned 2. září v Praze, kde nastoupil ke svému prvnímu zápasu ve váze – 81 kg, dle plných pravidel MUAY – THAI.

David předvedl velice bojovný zápas, který bohužel s borcem z Prahy prohrává těsně 2:1 na body. Pro Davida to byla velká zkušenost, kterou v příštím zápase a to 30. září určitě využije.

KURO GYM OSEK z.s. zavítal 17. září na oblastní kolo v klasickém boxu, které se tentokrát konalo v Ústí nad Labem. Jako první nastoupil do svého zápasu šestnáctiletý David Kubát jr. ve váze – 66 kilo, však neměl soupeře a proto dostal protivníka s váhou – 71 kilo. David je ostřílený bojovník (letošní mistr republiky v K1), proto jsem se zápasem s těžším soupeřem souhlasil a vůbec jsem se o svého svěřence nebál. David předvedl velice bojovný výkon, svého soupeře prakticky po celou dobu naháněl po ringu a nakonec zaslouženě vítězí na body.

Druhý nastoupil do ringu šestnáctiletý Radovan Vilhelm a to ve váze – 88 kilo. Radovan měl svůj první zápas a hned na úvod dostal mnohem zkušenějšího soupeře. „Se zápasem jsme souhlasili, protože potřebuje pro Radovana získat hlavně zkušenosti v ringu, navíc Radovan co by junior zápasil 3 x 3 minutu a to je sakra porce. Tento duel byl velice divácký atraktivní, kluci předvedli velice vyrovnaný zápas a já osobně jsem po skončení duelu nevěděl komu rozhodčí zvedne ruku. Nakonec se rozhodčí přiklonili na stranu našeho soupeře a Radovan svůj první duel v klasickém boxu bohužel prohrává,“ říká trenér Kuro Gym Osek Bc. David Kubát.

KURO GYM OSEK z.s. působí v Oseku od 12. dubna letošného roku a již sbírá důležité ocenění. Nábor nových členů probíhá prakticky po celý rok. Zájemci se mohou dostavit na tréninky a to vždy v úterý, čtvrtek a neděle (17.00 – 18.15 hodin junioři do 17-ti let a od 18.30 hodin – dospělí) v Oseku truhlárna KAFAN.

Autor:
Honza Vraný,
redakce ZE

Komentáře
  • TÉMATA
  • bojovníci
  • sport
Předchozí článekGLOSA: Když média tvoří politiku…
Další článekIBA CZ slavnostně otevřela nové kanceláře v Praze
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.