Zpěvák Lukáš Randák si vysloužil standing ovation na Hluboké! Foto: Archiv L. Randáka
Zpěvák Lukáš Randák si vysloužil standing ovation na Hluboké! Foto: Archiv L. Randáka / Petr Marek

Praha – Hodně netradiční dárek si ke svým třicetinám nadělil zpěvák a muzikálový a divadelní herec Lukáš Randák. Spolu se svými kolegyněmi z branže vystoupil na zcela vyprodaném vlastním koncertě na pohádkovém zámku Hluboká.

Českobudějovický herec, který účinkuje v řadě hrách a muzikálech po celé republice, včetně Prahy, si k oslavě svého jubilea pozval řadu zajímavých hostů. S Lukášem Randák, kterého zdobí krásný, silný a čistý hlas, až se mnozí, kteří jen třeba slyší a vidí poprvé diví, vystoupily například Michaela Gemrotová,  Michaela Nosková, Elis Ochmanová, Zuzana Benešová, Andrea Holá, nebo Lucie Vítovcová.

Během koncertu zazněly známé melodie jak z filmu, tak z oblasti populární hudby. A v závěru přišla i jedna swingová pecka a hudební poděkování skladateli Zdeňku Bartákovi. „Bylo to úžasné. Velmi děkuji všem, kteří přišli, udělali mi tím radost a dali tak nejkrásnější dárek k mým narozeninám,” svěřil se Lukáš Randák.

Jeho koncert trval dvě hodiny a zpěvák při něm neslezl z jeviště. Na nádvoří hlubockého zámku jeho i jeho hosty doprovázelo smyčcové kvarteto, živá kapela a vokalisté. Na konci pak diváci Lukáše odměnili několikaminutovým potleskem vstoje a dlouhým zástupem gratulantů. Zazněly hity z muzikálu Moulin Rouge, Bídnici, Cyrano, Robinson, Medley hitů Zdeňka Bartáka, a další pecky, jako Tančíš sama, nebo Je nebezpečné dotýkat se hvězd….

FOTOGALERIE: Zpěvák Lukáš Randák na Hluboké…

„Opravdu jsem si to užil, byly to nervy, ale byl to obrovský zážitek, z kterého ještě nějaký ten pátek budu “žít”…prozradil zpěvák, který hrál a hraje v řadě známých dílech, včetně Roma a Julie již zmíněného Zdeňka Bartáka nebo Plesu upírů Františka Janečka.


PSALI JSME: Nejen muzikálový zpěvák Lukáš Randák si ke kulatinám nadělil koncert na Hluboké!
Již tuto neděli se na pohádkové zámku Hluboká nad Vltavou uskuteční narozeninový koncert zpěváka a muzikálového herce Lukáše Randáka. Českobudějovický herec, který účinkuje v řadě hrách a muzikálech po celé republice, včetně Prahy, si k oslavě svého jubilea pozval řadu zajímavých hostů. 

rk, (red.)

Komentáře