(PR) Pravda nebo lež. Šaty dělají člověka. To je fakt, který není každému po chuti, ale pravdou je a i vždy bude, že dobře oblečený, pěkně upravený a navoněný muž okouzlí každého ve svém okolí, lidé jsou k němu zdvořilejší, ženy po něm šílí a v práci si ho váží a respektují.

„Dokonalý“ vzhled, kromě charakteru pravého kavalíra, patří ke klíčovým vlastnostem k dosáhnutí úspěchu v životě, nejen v pracovní sféře, ale i v soukromí.

I šatník muže by měl být pestrý, originální, praktický, ale i organizovaný. Správní moderní muži nepodléhají nejnovějším trendům, mají svůj osobitý styl, který reprezentuje jejich osobnost. V jejich šatníku se nacházejí univerzální kousky, převažují neutrální barvy a určitě v něm nesmí chybět mikiny, tepláky a obyčejné tenisky.

Elegantní košile

Bílá košile by neměla chybět v žádném šatníku. Je to esenciální kousek, se kterým vždy vytvoříte dokonalé outfity. Jestli zvolíte bavlněnou variantu kvůli příjemnému materiálu nebo košili s polyesterem pro jeho nekrčivé vlastnosti, důležitým vždy zůstává, abyste se v ní cítili jako „v bavlnce“. V nabídce eshopu Budchlap.cz najdete košile na každou příležitost, klasické střihy, moderní dizajn, elegantní kousky slim fit střihu, ale i nápadité vzorované modely.

Moderní nohavice

V každé office práci platí jiný dress code oblékání. Pokud nemáte předepsaný oblek, tak bez problémů můžete sáhnout po elegantních kalhotách moderního střihu, např. chino kalhoty. Jednoduchý, elegantní a pohodlný model vhodný nejen na pracovní schůzky. V nabídce e-shopu najdete mnoho barevných variací, které určitě zapadnou do vašeho šatníku.

Nadčasové doplňky

Základními prvky pánského outfitu jsou opasek a hodinky. Muži nenosí šperky jako ženy, ale určitě nedají dopustit na luxusní hodinky a kvalitní kožený opasek. V e-shopu Budchlap.cz najdete trendy kousky jako kožený opasek s automatickou přezkou ideální pro každý typ kalhot nebo riflí. Celkový elegantní outfit můžete oživit netradičním dřevěným motýlkem nebo luxusními manžetovými knoflíky.

Všechno pro vás, milí páni, najdete na jednom místě. V eshopu Budchlap.cz nakoupíte rychle, pohodlně, bez stresu a s přehledem. Na výběr máte originální kousky v dobré kvalitě, za ceny přijatelné i pro vaše peněženky.

Lucia Plasa,
Budchlap.cz *

Komentáře
Předchozí článekZpět do života navzdory hendikepu – projekt Apache mění život startuje svou čtvrtou sezónu
Další článekV Ostravě se střetlo nákladní vozidlo s osobním, nehoda měla tragické následky!
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.