Bývalý kandidát na prezidenta republiky Jiří Drahoš. Zdroj: Twitter.com

Česko – Senátor a bývalý kandidát na prezidenta ČR Jiří Drahoš svým příspěvkem na Twitteru* opět rozpoutal bouřlivou debatu. V příspěvku naráží na seniora, který chtěl způsobit nehody vlaků a svést je na migranty. Naznačil, že příčinou takového jednání je „politika obchodníků se strachem“.

Drahoš však opět sklidil spíše kritiku než podporu. Většina uživatelů se domnívá, že Drahoš nic nedělá a o všem jenom mluví. Někteří také upozorňují na to, že senior, který se činu dopustil, mohl být pouze psychicky nemocný.

Přesně tak, ukažte jim to, třeba hned v příštích volbách, ať již parlamentních či prezidentských. Raději si už chystejte plavky — z těch vašich slz tu bude moře,“ uvádí jeden z uživatelů

Všeobecně známá pravda. Bylo by lepší tweetovat o tom, jak jim to ukážete. To chybí. Jak,“ myslí si další komentátor.

Jediný důvod nárůstu radikalizace 》v celém světě《 je multikulturalismus, tlačený navzdory postoji obyvatel.. nic jiného.. Strany jako SPD u nás a jiné ve světě, této situace pouze využívají..,“ ​domnívá se uživatel.

Zneužíváte případ psychicky nemocného člověka. Už jste se zmínil od lidech, kteří od nás vyjeli bojovat za IS? O imánovi (naštěstí už ve vězení), který vybízel k likvidaci nevěřících a dělal sbírku pro IS? Co číšník málem ubitý k smrti nadřazenými muslimy na dobitém území? Ech…,“ upozorňuje jiný uživatel Twitteru.

ČTĚTE TAKÉ

Jak říct mnoho a přitom neříct nic… v tom jste mistr…,“ dále konstatuje jeden z uživatelů.

Pane Drahoši, to je přesně ten typ vyjádření, kvůli kterým si lidé myslí, že nemáte vlastní názory. Nebylo by lepší se zamyslet, proč lidé propadají vlivu SPD? Není to třeba proto, že standardní strany káží svoje moudra a o lidi se nestarají?“ okomentoval příspěvek jeden z uživatelů.

#,
(-red.)

Komentáře