Poslanec Tomio Okamura (SPD) Zdroj: okamura.cz

PRAHA / Silvestrovské rozsáhlé kriminální útoky imigrantů z afrických a arabských zemí na ženy v několika evropských metropolí jsou ve skutečnosti podle Tomia Okamury (SPD) mnohem závažnější problém, než jak jej prezentují politici a média.

Kriminální útoky přistěhovalců v Kolíně nad Rýnem, Hamburku a dalších evropských metropolí jsou podle poslance Okamury jen samotným začátkem. „je jasné, že migranti budou tlačit na pilu nepokoji, násilím a požadavky tak dlouho, až dojde k nevyhnutelnému celospolečenskému konfliktu,“ uvedl v neděli 10. ledna v příspěvku na svém facebookovém profilu Tomio Okamura.

„Jenže při postupu vlastizrádných českých a evropských politiků bude už policie svázaná tolika opatrnými nařízeními, postupy a tak dále, jak nenaštvat imigranty, že bude dokonale bezbranná,“ míní Okamura.

Bezmoc německé policie mohli nejen evropané sledovat v předešlých dnech. Přistěhovalce v německém Kolíně obviňují z napadání a obtěžování žen, celá zpráva ZDE.

A pak je tedy hodně pravděpodobné, že s těmito imigrantskými kriminálními tlupami, které do Evropy nalákala evropská vládnoucí elita také za podpory české vlády, a pro které jsou bezbranní Evropané jen lovnou zvěří a snadnou obětí, budou nakonec bojovat jenom zoufalí civilisté v nějaké formě spontánně vzniklých milic nebo domobrany. A to už budeme tahat za kratší konec, jelikož tohle je boj, který Afričané a Arabové dobře znají ze svých zemí,“ pokračuje k tématu Okamura.

VIDEO: Tomio Okamura: Konflikt je nevyhnutelný

Volba jak se k problému zachovat je na rozhodnutí současné vlády ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL. Ta se na vzniku problému od začátku spolupodílí, a k tomu Okamura dodává, že „nikdy se k něčemu zásadnímu nerozhodla a nerozhodne. Se Sobotkou v čele a Dienstbierem (ČSSD) či ministrem spravedlnosti Pelikánem (hnutí ANO) a jemu podobným v zádech, máme pramalou naději se ubránit.“

Komentáře