Česko – Nehledě na to, že matka Andreje Babiše mladšího reportéry upozorňovala, že její syn není zdraví, reportéři ho natočili skrytou kamerou a následně zveřejnili. Rozhovor přitom vedli takovým směrem, aby poškodil premiéra Andreje Babiše a skandalizoval jeho rodinu, prohlásila Beata Babišová, bývalá manželka Andreje Babiše.

Babišová ve videu tvrdí, že novináře Sabinu Slonkovou a Jiřího Kubíka upozorňovala na to, že její syn není zdraví a proto rozhovor s ním není možný.

Udělali to, že skrytou kamerou rozhovor se mnou a mým synem natočili a zveřejnili,“ bývalá manželka premiéra Babiše, matka Andreje Babiše mladšího.

Rozhovor přitom byl, podle jejích slov, veden sugestivně, aby poškodil premiéra Babiše.

Jako matka nemocného syna tento postup novinářů Slonkové a Kubíka striktně odsuzuji a žádám všechny slušné novináře, aby se k této nehorázné kampani nepřipojovali,“ prohlásila Babišová.

#cz.sputniknews.com,
(red.)

Komentáře
Předchozí článekMyslivec postřelil na Tachovsku jednoho ze svých kolegů. Ten v nemocnici na následky zranění zemřel
Další článekNational Interest vysvětlil, proč má armáda USA „vážné problémy“
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.