Sdílejte
Na snímku Dubský bojovník Filip Gorol. Foto: Leonidas gym

Praha  – Na začátku července čeká teplické bojovníky opravdová výzva. Ve dnech 29. 6.—8. 7. 2018 v Tipsport Arena Praha bude IFMA (INTERNATIONAL FEDERATION OF MUAYTHAI AMATEUR) ve spolupráci s C.M.T.A (Česká Muaythai Asociace, z.s.) pořádat Mistrovství Evropy v Muay Thai 2018, kde se nejlepší bojovníci z Čech utkají o medajle s nejlepšími bojovníky Evropy.

VIDEO: Bojovníci se utkali o postup do výběru ME.

Leonidas gym vyhrál bitvu. Foto: @Leonidas gym | Trenér : Ladislav Horejš

Pro Thajský box jenž byl uznán nově jako sport Olympijský je to velká událost. Z dubského klubu Leonidas gym se již do výběru dostali bratři David a Daniel Štajncovi. Třetí z našich bojovníku Filip Gorol se 3. března 2018 v Praze utkal o postup do výběru ME. Jeho soupeřem byl David Kubát z Oseckého KURO gymu, který se připravoval na tento zápas v Thajsku. Dubský Filip Gorol má na svém kontě dvanáct zápasů, deset z nich vítězných (čtyři stylem KO), je dvojnásobný mezinárodní mistr ČR. Jeho soupeř David Kubát má na svém kontě 27 zápasů a je Mistr České republiky v K1. Náš Filip se na tento důležitý zápas připravoval pouze 2 měsíce, jelikož prodělal operaci kolen byl 2 roky v neschopnosti sportovat. I když byla příprava krátká a soupeř těžký tuto výzvu zvládl Filip bravurně a souboj s přehledem vyhrál.

Touto výhrou jsme získali Titul výběru reprezentace a postup na ME.

Na snímku Dubský bojovník Filip Gorol. Foto: Leonidas gym

Ve stejný den jen v jiném ringu se konalo MČR, kde jsme měli 2 závodníky, bohužel jsme nesehnali stejně výkonné soupeře tak jsme souhlasili s těžšími zápasy, aby měli kluci alespoň bojové zkušenosti. První byl Matěj Šimůnek 11 let, který prohrál s o 4 kg těžším soupeřem na body a pak Jiří Novák, který bojoval s reprezentantem Tobiašem Bartákem a prohrál s ním na body v parádním duelu.

Děkujeme sponzorům a partnerům Grafstudio.cz a Remax s.r.o. a prezidentovi C.M.T.A. Petru Ottichovi za pořádání těchto turnajů.

Toto je Leonidas gym. Foto: @Leonidas gym / hlavní trenér, Ladislav Horejš

PSALI JSME: Leonidas gym čekají velké bitvy – Dubí vs Osek


Trenér : Ladislav Horejš
& redakce ZprávyExtra.cz *

Komentáře