Sdílejte
Zdroj: Facebook

ČESKÉ BUDĚJOVICE / Vysoká škola technická a ekonomická pořádá již třetím rokem nadační běh na pomoc dětem z dětského domova. Celá akce se uskuteční v areálu školy v Českých Budějovicích 25. listopadu.

Běh se uskuteční ve dvou kategoriích, mohou se tedy zúčastnit jak děti tak dospělí, pro každého z nich je přizpůsobená trasa. Délky tras jsou dvě, pro děti se jedná o délku 800m a pro dospělé bude připravena trať o délce 7km. Jedná se o charitativní akci, proto bude placená registrace a celý výtěžek poputuje do dětských domovů.

Konkrétně se jedná o dětské domovy Dětský domov a Školní jídelna Boršov nad Vltavou, Dětský domov a základní škola Horní Planá a Dětský domov a základní škola Radenín. Celá akce probíhá pod záštitou doc. Mgr. Lenky Hruškové Ph.D.

Tímto chce škola pozvat všechny příznivce sportu na jednu z posledních letošních sportovních akcí v Jižních Čechách, zároveň zde přispějete na pomoc dětem, které to potřebují a zvláště v časech Vánočních.

Cena jedné registrace za dospělého je 150 korun, děti poběží v 15:00 hodin a dospělí v 17:00 hodin, takže čelovky sebou.

Komentáře
  • TAGY
  • České Budějovice
  • děti
  • dětský domov
  • sport
  • Vánoce
Sdílejte
Předchozí článekFinanční správa odhalila půlmiliardový únik na DPH
Další článekHodina před svatbou. Drama, které Vás nenechá vydechnout
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.