Ambulance USA, ilustrační foto. Zdroj: Pxhere.com / CC Public Domain

USA (Svět ) – 68letá Linda Danielsová z New Jersey zemřela 7 hodin poté, kdy energetická společnost odpojila elektřinu v jejím domě za nezaplacení poplatků. Důchodkyně trpěla srdečním onemocněním a byla závislá na kyslíkovém koncentrátoru fungujícím na elektrický pohon, uvádí Fox 10.

Energetická společnost Public Service Enterprise Group odpojila elektřinu v jednom z domů Newarku ve čtvrtek asi v deset hodin ráno. Linda Danielsová, která tam žila, musela použít náhradní kyslíkovou bombu, ale do sedmnácti hodin večer zásoba kyslíku došla. Blízcí lidé této ženy zavolali záchranku, ale hodinu po odjezdu lékařů důchodkyně zemřela. Nyní probíhá vyšetřování, proč lékaři nehospitalizovali dusící se ženu.

Společnost PSEG potvrdila, že odpojila elektřinu v tomto domě. Zástupce společnosti vysvětlili, že se opakovaně snažili spojit s dlužníky a nakonec byli nuceni zastavit dodávku elektřiny. Blízcí lidé poškozené ženy však předložili výpisy z banky, z nichž vyplývá, že začali splácet Lindiny dluhy ještě před odpojením elektřiny. Jestli se bude někdo zodpovídat za smrt ženy, zatím není známo.

wave3news *


ČTĚTE TAKÉ: Věštec, který se nemýlí, vyprávěl o katastrofách v roce 2042
V Brazílii žije známý věštec, kterému se vyrovná jen Nostradamus. Téměř všechny velké tragédie viděl věštec Jucelino Nobrega da Luz ještě před tím, než k nim došlo. 

cz.sputniknews.com,
(red.)

Komentáře