Sdílejte

USA – Policista ve Spojených státech čelí žalobě za to, že během automobilové honičky řekl svým podřízeným, aby zastřelili ujíždějícího řidiče místo toho, aby na něj najeli autem, píše The Hill. Jeho povel zaznamenala kamera.

Poté, co byl ujíždějící řidič zastřelen, šerif z Tennessee Oddie Shoupe na policejní kameru řekl: „Říkali, že na něj najíždějí. Já jim na to, ‚Nenajíždějte na něj, zastřelte ho!‘ Do p*** s ním. Nerozmlátí nám auta.“

Miluju tyto s***,“ řekl Shoupe. „Bože, říkám vám, libuji si v tom,“ dodal. Jeho slova však zachytila kamera umístěná na uniformě jednoho z jeho podřízených.

VIDEO: Policista zastřelil ujíždějícího řidiče!

Policejní honička v USA. Policista zastřelil ujíždějícího řidiče!

Vdova zástřelného Michaela Diala chce použít nahrávku u soudu, kde chce obvinit policii za nepřiměřené použití síly.
Honička začala poté, co policie chtěla zastavit řidiče za to, že jezdí s prošlým řidičákem. Dial však začal s autem unikat.

Minulý rok úřady prohlásily, že střelba byla oprávněná,“ píše The Hill.

Nicméně podle žaloby nahrávka dokazuje, že šerif měl „zlomyslný a sadistický způsob uvažování„.

cz.sputniknews.com
(red.) YouTube.com*

Komentáře
Sdílejte
Předchozí článekNa D8 se před exitem 64 u Řehlovic srazilo pět aut a dálnice je ve směru na Německo uzavřena
Další článekU Nové Vsi na Chrudimsku začal během jízdy hořet autobus plný dětí
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.