Sdílejte

Egypt (zahraničí ) – Egyptské úřady přijaly rozhodnutí o deportaci ruské interpretky břišního tance Jekatěriny Andrejevové, která byla zadržena před několika dny v Káhiře za „provokativní jednání“ a „příliš odvážné tance“, oznámil agentuře RIA Novosti advokát tanečnice Muhammed Saleh.

VIDEO: Пермячку арестовали в Египте за „слишком откровенный“ танец живота.

Bylo přijato rozhodnutí o deportaci ruské tanečnice. Toto rozhodnutí bylo učiněno po žalobě podané národní bezpečnosti a správě policie mravů. Patřičný departament ukončuje v současné době procedury spojené s deportací„, oznámil advokát.


ČTĚTE TAKÉ: Fanoušek z USA rozvinul ruskou vlajku na zahajovacím ceremoniálu ZOH


Příspěvek sdílený (@joharabellydancer),

Egyptské právní orgány zadržely 6. února ruskou tanečnici Jekatěrinu Andrejevovou, která je v arabském světě známá jako „Perla“, za „příliš odvážné“ podle názoru úřadů tance. Andrejevová byla zadržena v jednom nočním klubu v Káhiře během svého vystoupení. Po předběžném projednání kauzy se usnesla prokuratura propustit ruskou občanku na kauci ve výši pěti tisíc egyptských liber (280 USD). Pak ale úřady toto rozhodnutí přešetřily a přijaly rozhodnutí o její deportaci.

Příspěvek sdílený (@joharabellydancer),

cz.sputniknews.com
(red.)*

Komentáře
Sdílejte
Předchozí článekDRAMATICKÁ ZÁCHRANNÁ AKCE: vrtná souprava zavalila v Praze dělníka na stavbě
Další článek„Jedna celistvá kost.“ Dívka bez kloubu palce sdělila, jaké je být trochu mutant
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.