Společnost Trina Solar byla oceněna, Autor: www.trinasolar.com

Peking – Společnost Trina Solar byla autoritativní americkou organizací oceněna jako výrobce nejkvalitnějších modulů.

Společnost Trina Solar nedávno prošla certifikačním testem společnosti PV Evolution Labs (zkráceně „PVEL“, dceřinou společností DNV GL) a byla oceněna ve Zprávě o hodnocení spolehlivosti modulů za rok 2017, vydávané společností DNV GL, jako špičková.

Program certifikace výrobků (PQP) organizace DNV GL PVEL je integrovaný program, který zahrnuje testy spolehlivosti modulů a výkonnosti výroby energie. Jako typický destruktivní test zahrnuje tento certifikační test tepelnou cyklickou zkoušku 2-4x IEC, zkoušku při vlhkém teplu, zkoušku UV záření, zkoušku dynamického mechanického zatížení, zkoušku zmrazení při vlhkosti, útlum PID a zkoušku za tepla. Test PVEL je mnohem přísnější než některé základní testy, jako jsou testy IEC a UL, pokud jde o zkušební podmínky i sekvenci, a je proto z hlediska spolehlivosti produktu obrovskou výzvou.

Test DNV GL je v oboru velmi uznávaný. Společnost Trina Solar se aktivně podílí na testování DNV GL od roku 2014. V tomto portfoliu testů většina modulů společnosti Trina Solar úspěšně prošla testy spolehlivosti produktu z hlediska míry útlumu výkonu, která byla vždy nižší než 3 %.

Společnost Trina Solar provádí přísnou kontrolu kvality a více než 175 individuálních laboratorních testů, které zajišťují vysokou úroveň kvality (QA). Vzhledem k tomu, že fotovoltaický modul je produkt orientovaný na investice s dlouhou životností až 25 let, výběr spolehlivé společnosti je nutností. Jako nejuznávanější a nejspolehlivější solární společnost je společnost Trina Solar zavázána poskytovat svým klientům špičkové výrobky. Společnost Trina Solar je hodnocena jako výrobce špičkových modulů poté, co prošla všemi zpřísněnými testy PVEL s vynikajícími výsledky.

„Tento výsledek prokazuje vysokou spolehlivost a kvalitu našich produktů a také zvyšuje konkurenceschopnost našich produktů a pomáhá nám získat důvěru klientů,“ uvedla Zhou Wei, viceprezidentka pro kvalitu společnosti Trina Solar. „S výhledem do budoucnosti budeme pokračovat ve výzkumu a vývoji nových produktů, které budou odpovídat požadavkům zákazníků podle různých aplikovaných scénářů.“

Ocenění Green Creative Design Čínské společnosti XCMG

 

Zdroj: protext (CTK)

 

Komentáře
  • TÉMATA
  • firmy
  • ocenění
  • společnosti
Předchozí článekRADY ÚAMK: Co dělat po nehodě v Chorvatsku?
Další článekPády z výšky na Bruntálsku a ve Frýdku-Místku zaměstnaly záchranáře na Moravě
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.