Rychlá záchranná služba (Ilustrační foto) Autor: JB - ZprávyExtra.cz

NÁCHOD / V Náchodě tragicky zemřel v sobotu 19. března ve večerních hodinách chodec, toho smetlo na Pražské ulici projíždějící osobní vozidlo. Ani přes velmi rychlý zásah záchranářů se nepodařilo seniora zachránit. O smrtelné nehodě informoval ZprávyExtra.cz mluvčí záchranářů Královehradeckého kraje Ivo Novák.

„Krátce po půl osmé večer přijali operátoři královéhradecké záchranné služby oznámení o vážné dopravní nehodě. Na Pražské ulici v Náchodě byl osobním autem sražen a těžce zraněn chodec,“ uvedl Ivo Novák.

Na pomoc ihned vyslali lékaře spolu se záchranáři z náchodské základny. „Zatímco obě posádky spěchali na místo, operátoři telefonicky radili volajícím s první pomocí,“ upřesnil Novák.

Přestože obě výjezdové skupiny byly na místě během čtyř minut od oznámení, zasahující lékařka musela konstatovat, že devětašedesátiletý chodec utrpěl při střetu mnohočetná závažná poranění, kterým na místě nehody bohužel podlehl.

Okolnosti a příčiny tragické nehody jsou v šetření policistů. Server ZprávyExtra.cz zjistil, že řidič po nehodě z místa ujel. K nehodě se ale vrátil až asi za hodinu.

Komentáře
  • TAGY
  • chodec
  • dopravní nehoda
  • Náchod
  • senior
  • smrtelná dopravní nehoda
  • smrtelná nehoda
Předchozí článekŽivotem zaplatil mladík při přebíhání silnice na Ostravsku
Další článekPolicie má novou zbraň ke kontrole nákladních vozidel a autobusů
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.