vozik-Litm-hzsPech2

LITOMĚŘICE / V pondělí 14. září krátce před patnáctou hodinou odpolední vyjížděli profesionální hasiči spolu s posádkou litoměřické záchranky k nehodě elektrického, vysokozdvižného vozíku ke které došlo v  Litoměřicích – Radobýlu.

Podle informací serveru Události112.cz z vysokozdvižného vozíku po karambolu vytékala kyselina z autobaterií a řidič utrpěl zranění.

O nehodě informoval krajský mluvčí ústeckých hasičů Lukáš Marvan s tím, že na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Litoměřice a jednotka profesionálních hasičů z Ústí nad Labem s automobilovým jeřábem.

vozik-Litm-hzsPech
Nehoda vysokozdvižného vozíku. Zdroj: Pavel Pech / HZS UK

„Hasiči zasypali a neutralizovali kyselinu vápencem a vysokozdvižný vozík postavili na kola jeřábem,“ uvedl Marvan.

Přivolaní zdravotníci na místě zraněnému řidiči poskytli odbornou přednemocniční péči a následně ho převezli do nemocnice.

Co stálo za touto nehodou, zda technická závada či nedbalost řidiče nyní vyšetřují policisté.

Komentáře
Předchozí článekMiloš Zeman: Hranice České republiky by měla hlídat policie a armáda
Další článekVIDEO: Diskutér na internetu nabízel návody k výrobě drog. Hrozil zabitím
ZprávyExtra.cz je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Jedná se o jeden ze zpravodajských projektů, které provozuje mediální agentura BJ-ExtraMedia - Jiří Berec. Do portfolia naší mediální skupiny patří tedy server ZprávyExtra.cz, zpravodajský portál Události112.cz a internetový magazín UdálostiEXTRA.cz. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.